Da li su preterali: Zbog ove majice nisu je pustili u avion (foto)

Skandal povezan sa ponižavanjem putnika potresa avio kompaniju „United Airlines“. Naime, putnica Andrea pokušala je da se ukrca na let iz Denvera, ali joj je zaposleni avioprevoznika zabranio da uđe u avion zbog neprimerene odeće.

Konkretno, problem je bio u preuskoj košulji, a nakon kraće prepirke kabinsko osoblje ipak joj je dopustilo ukrcavanje na let. Svoje iskustvo ponižena i uzrujana žena podelila je na svom Fejsbuk profilu gde je, uz fotografiju ‘neprimerene košulje’, napisala da je vreme da žene zauzmu stav i progovore o problemima s kojima se susreću.

– Nakon 20 minuta čekanja da se ukrcam na let prišla mi je jedna od stjuardesa i rekla da moja košulja previše otkriva, a muški zaposleni osetio je potrebu da mi zabrani ulazak u avion kako bi zaštitio druge putnike – navela je u objavi i napisala da oko vrata takođe imala velik šal koji je prekrivao spornu košulju.

Nakon čekanja i nelagode koju je proživljavala, Andrea je ipak puštena u avion, ali incident joj je pokvario putovanje. Sada svojom objavom i iskustvom želi da podstakne i druge žene da progovore o neprimerenom ponašanju prema njima i izvrši pritisak na diskriminatornu avio kompaniju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avionmajicaputnica
Komentari (0)
Dodaj komentar