Dame oprez, zbog ovih pet razloga ekspresno možete da izgubite i najboljeg muškarca

Postoje stvari kod žena koje pale muškarce, i ne moraju imati veze sa seksi odećom i atraktivnim selfijima. Ipak, postoje neke osobine ličnosti, neke navike i kvaliteti zbog kojih tipovi stvarno gube interes i koje ih teraju da se povuku, i to brzo.

Pet najvećih razloga zašto žene izgube muškarce koje vole:

1. Njeni interesi su ograničeni
Muškarci vole znati da ih žene vole. Godi njihovom egu kada znaju da su im prioritet, ali oni ne žele biti damama jedini prioritet. Tipovi vole žene koje imaju i druge interese i zanimacije.

To može biti hobi, posao ili sastanak s grupom prijatelja. Samo treba biti nešto. Kada su oni jedina stvar koja se događa u životu žena, to može stvoriti preveliki pritisak i ostaviti im premalo prostora za disanje.

2. Prečesto skriva svoju ženstvenu stranu
Žene koje su ‘jedan od frajera’ su super. Oni vole što volite fudbal, prljave šale i gledate njihove omiljene filmove za redom. Ali ne traže nužno drugog prijatelja. Vole ipak onu žensku stranu koja provodi puno vremena u kupatilu pazeći na to da joj kosa bude baš kako treba.

Prilično je jednostavno, zapravo muškarci vole kada im dame pokazuju svoju ženstvenu stranu. To je ono što ih stvarno pali.

3. ‘Prljavi’ razgovor prelazi granicu
Prljavo pričanje u krevetu uošte je dobra stvar. Ipak, kada ‘prljavština’ prelazi granice, to može biti velika odbojnost i može učiniti da se osećaju pomalo odvratno. Dakle, dok je malo ‘prljavog’ razgovora dobra stvar, prelazak granice od prljavog do jezivog nije.

4. Previše je skoncentrisana na budućnost
Postoji velika tajna za koju ne znaju mnoge dame – mnogi se muškarci takođe žele oženiti i imati decu. Stvar je u tome što to ne žele učiniti pre nego što vas upoznaju i zaljube se. Možda ne žele ni razmišljati o venčanjima i dečjim maramicama, barem ne prie vremena.

Upravo zbog toga premotavanje svakog razgovora u budućnost može biti loše. Nije da nikada ne žele razgovarati o braku i deci, samo ne žele to da učine na nekom od prvih sastanaka.

5. Ona pretpostavlja da su svi muškarci isti
Žene ne žele da tipovi pretpostavljaju da su baš poput njihovih bivših devojaka. Budući da ne žele da ih stavlja u koš s ostalim devojkama, ne bi trebale ni dame pretpostavljati da su njihovi momci poput drugih muškaraca. Dopustiti da jedno loše iskustvo utiče na osećaje prema svim muškarcima oteraće ih, prenosi YourTango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarcizene
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Misli poznatih Teorijski, nema razlike između teorije i prakse. Ali, u praksi – ima! Jogi Bera, američki igrač bejzbola i trener(rođen 1925) Još misli poznatih…

  • Ljiljana

    Svi su muškarci isti. I svako iskustvo je loše. Daleko im lepa kuća.