Današnji dan ima moćno značenje: Broj ogledala 2002 šalje važnu poruku

Verovatno vam se barem jednom dogodilo da ste na sat pogledali tačno u 20 sati i dva minuta – ili pak dva sata ujutru i 20 minuta. Možda vam je autobus došao baš u to vreme, a možda vas je u te sate nazvala osoba o kojoj ste razmišljali…

Ako ste doživeli jednu od takvih situacija, nemojte ih ignorisati – jer vam ti brojevi šalju važnu poruku, piše Zadovoljna.hr.

Takozvani brojevi ogledala su najmoćniji deo numerologije. Čitaju se na isti način s leva na desno i zdesna nalevo, a njihovo značenje je pojačano na ogledalni datum, kakav je danas – 20. februar.

Numerologija kaže da uz pomoć brojeva ogledala anđeli čuvari komuniciraju sa ljudima, kako bi nam ukazali na propuste, greške, ali i potencijalne prilike koje mogu proći ispod radara jer smo prezauzeti, opterećeni i sputani svakodnevnim životnim obavezama. .

Brojevi ogledala govore o poslovnim prilikama, finansijskim dostignućima, zdravlju, odnosu prema sebi i drugima, a broj ogledala 2002 je veoma poseban jer govori o – ljubavi. Februar je, sam po sebi, najromantičniji mesec u godini, a ako ste danas primetili dvojke i nule u raznim situacijama, to znači da vam anđeo čuvar šalje poruku ljubavi.
Ona nije jednostavna i slatka, kao ljubavno pismo, ona je mnogo, mnogo više od toga. Svako od nas treba da čita između redova i duboko u sebi pronađe značenje te poruke.

Ako ste slobodni i čeznete za ljubavlju i toplinom voljene osobe, zapitajte se da li ste učinili sve što je u vašoj moći da sebi (i drugoj osobi) date šansu za ljubav.

Ako ste u dugoj vezi ili braku, stanite, udahnite duboko i zapitajte se da li možete svom partneru dati više. Nije lako održavati strast i negovati osećanja ako morate da odradite još jednu smenu posle posla, ali pokušajte da preuredite svoje prioritete. Kada bi vas neko pitao – koje su vam najvažnije stvari u životu, porodica i ljubav bi verovatno bili u samom vrhu. Ovaj broj šalje poruku da naše akcije treba da prate taj osećaj. Uvek će biti vremena za pranje veša, odgovaranje na poslovne mejlove ili pranje prozora.

Osim što vole druge, ovaj broj takođe podseća ljude da vole sebe. Ako pružate ljubav svima oko sebe i nesrećni ste, morate naučiti kako da sebe stavite na prvo mesto. Danas dajte sebi nešto, priuštite sebi sitnicu koju inače ne biste. Ne kuvajte, naručite ručak, stavite na pauzu sve obaveze koje vas zamaraju. Idite u kupovinu, popijte kafu sa drugaricom, pojedite svoju omiljenu tortu bez žaljenja, saveta… svet će odmah biti lepši.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brojbroj ogledaladatumporuka
Komentari (0)
Dodaj komentar