Deda nije mogao da dođe na unukino venčanje, ona mu priredila predivno iznenađenje

Deda jedne devojke nije mogao da prisustvuje njenom venčanju, pa mu je unuka priredila neverovatno iznenađenje.

Natali Brauning se mnogo razočarala kada je čula da njen deda Nelson ne može da doputuje sa Floride u Virdžiniju na njeno venčanje jer je dve nedelje pre doživeo moždani udar.

„Moj dragi deda bio je toliko uzbuđen što će plesati sa mnom na venčanju. Ali, srce mu se slomilo kad je dva nedelje pre ceremonije saznao da zbog zdravstvenih problema ipak neće moći da dođe. Zbog toga smo ‘odneli’ venčanje do njega“, rekla je unuka koja je svom dedi priredila ovaj divan gest.

„Putovati sa venčanicom kroz aerodrom nije bilo nimalo jednostavno, ali se sve isplatilo kad sam videla njegovu neverovatnu reakciju. Mesecima se radovao plesu sa mnom na venčanju i bila sam vrlo srećna što sam mu to ipak omogućila. Ne viđam ga često pa je to bio zaosta poseban dan“, izjavila je Natali za američke medije.

Ova nevesta je na dan svog venčanja prešla 1.300 kilometara kako bi odigrala svadbeni ples sa svojim 94-godišnjim dekom. Celo svoje putovanje je snimala, a emotivni video koji je nastao sredinom avgusta postao je viralan i u isto vreme i oduševio i rasplakao brojne korisnike društvenih mreža.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dedaiznenađenjeunukavenčanje
Komentari (0)
Dodaj komentar