Devojčica se igrala na trambolini, onda se desila TRAGEDIJA (foto)

Devojčica (3) umrla je nakon što ju je trambolina na kojoj se igrala odbacila više od 6 metara uvis.

Ava-Mej Litlboj viđena je kako se smeje i odskače na trambolini pre tragedije.

Kako je ispričala njena tetka, kada ju je trambolina odbacila toliko visoko, devojčica se nekoliko puta okrenula u vazduhu pre nego što je pala na zemlju.

Kada su videli šta se desilo, Avini roditelji su odmah dotrčali, ali joj nije bilo spasa i umrla je u bolnici. Njena tetka Ebi ispričala je da je čula veoma jak prasak, kao da je puklo iz topa.

– U sekundi sam pogledala gore i videla Avu u vazduhu, kako se vrti. Videla sam joj lice, njene oči su bile sklopljene, nije vrištala. Izgledalo je kao da je zaspala. Prvo je udarila glavom u pesak. Kako da izbacim tu sliku iz glave – rekla je ona.

Navedeno je da porodica male Ave dan provela na plaži, pre nego što su otišli u zabavni park. Devojčica je prvo htela da ide u jedan zamak, ali su redovi bili dugački pa je otišla na trambolinu.

Medinska sestra koja je pokušala da joj pomogne, rekla je da je devojčica pala sa visine veće od kuće. Nesreća se dogodila u julu 2018. godine, a u toku je suđenje odgovornima.

– Ako ništa ne bude od ovog suđenja, nadamo se i molimo ljude da makar vide ozbiljne rizike koje ove atrakcije mogu predstavljati – rekli su Ava-Mejini roditelji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

trambolina
Komentari (0)
Dodaj komentar