Do tridesete je rodila troje dece i sahranila dva muža, ali opet veruje u ljubav (foto)

Džesika Haslem-Bentoft, 30-godišnjakinja iz engleskog grada Prestona, imala je težak život. Rodila je troje dece do sada, a dvojica muževa su joj preminula. Sad je pronašla novog partnera koji živi s njom i njenim sinovima Tobijem (8), Džordžom (6) i Barnabijem (4).

– Oni koje me prate na Instagramu sigurno su primetili fotografije jednog zgodnog dečka. Znam, niste to očekivali. Nisam ni ja. Čini se da te život uvek nanovo iznenadi – rekla je Džesika za Dejli Mejl.

Ona priznaje da nije tražila novu ljubav, ali da joj se ona dogodila.

– Znate ono kad vas neko toliko zasmejava da ostanete bez daha Znate ono kad neko zanemari svu vašu dramu i bol iz prošlosti i vidi jednostavno vas? E, to je on… Moje krhko srce se nekako opet otvorilo za ljubav. Dvostruka sam udovica. Srce mi se slomilo već dva puta na milion komadića, ipak spremna sam da ponovo volim – objasnila je ova majka pratiocima na društvenim mrežama i dodaje da oseti anksiznost i strah svaki put kada pomisli na novu ljubav. – Ali isplati se – iskrena je Džesika.

Ona je takođe na Instagramu predstavila svog novog partnera Stivena (37).

– Bubnjar je. I zgodan. Ima lepu bradu. Bolje mu je da ne umre. Treća sreća? – napisala je šaljivo.

Džesikin prvi muž, Džejson imao je samo 24 godine kad je poginuo u teškoj nesreći na poslu u avgustu 2014., a ona je tada bila trudna 12 nedelja s njihovim trećim detetom.

– Znala sam da nešto nije u redu kad nije došao s posla na vreme da kaže dečacima laku noć. Stavila sam Tobija u krevet i dojila Džordža kad su mi dva policajca pokucala na vrata. Rekli su mi da je moj muž doživeo strujni udar na poslu – priča Džesika i dodaje: -Sledećeg dana dečacima sam rekla da je tata otišao biti zvezda na nebu.

Dve godine nakon strašne tragedije, Džes je upoznala baštovana Toma.

– Bio je sjajan s mojom decom iako nije imao svoje. Spojila nas je tragična priča. Na prvom sastanku ispričao mi je da je imao rak. Smejali smo se jer je naša situacija bila toliko mračna da nismo znali šta drugo možemo- priča Džesika.

– Sa svojih 31 godinu bio je zdraviji nego ikad, čak su mi i lekari davali samo 5% šanse da se zloćudna bolest vrati. Ipak, u januaru 2017. stigle su loše vesti. Uprkos hemoterapiji, operaciji i transplataciji. Tom se osećao loše. Tada smo saznali da mu telo nije dobro prihvatilo transplataciju. Odlučili smo da se venčamo, a on je umro samo 30 sati nakon što smo jedno drugom rekli ‘da’… – priseća se bolnih trenutaka ova udovica.

Nakon njegove smrti, Džesika se učlanila u lokalnu grupu WAY, za pomoć ljudima koji su nedavno pretrpeli gubitak voljenih osoba. Kaže da je preživela samo zahvaljujući prijateljima iz grupe i deci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decasmrtudovica
Komentari (0)
Dodaj komentar