Dramatičan susret: Krokodil pokušao da ga rastrgane, on ga istukao tiganjem (video)

Kai Hansen, vlasnik australijskog turističkog centra Goat Island Lodge, istukao je nedavno krokodila po imenu Fred tiganjem po „njušci“ nakon što je iznenada pokušao da ga ugrize. Fred se strateški povukao čim je dobio po ustima, a svojevremeno je istim predmetom po „glavi“ dobila i njegova majka Kejsi.

Ta borba odigrala se pre 15 godina kada je Kai nervoznoj gospođi nosio hranu, a zanimljivost kaže da je taj ugostitelj krokodilu od tri i po metra oprostio što mu je svojevremeno pojeo psa!

Nesrećna terijerka Pipa nastradala je 2018. godine, ali Hansen je ovih dana australijskim medijima potvrdio da za taj incident nije bila kriva Kejsi.

Naime, Pipa je godinama terorisala Kejsi tako što bi je jurila i povlačila je za rep, ali na kraju joj je sreća okrenula leđa i završila je unutar otprilike 300 kilograma teške grdosije.

Inače, Goat Island Lodge leži na području prepunom krokodila, a Kejsi je s godinama postala svakodnevni posetilac imanja i Hansenov ljubimac. Na njenu žalost, sopstveni sin je nadrastao i prognao s njene omiljene tačke.

„Sada je veći od nje i ne dopušta joj da dolazi joj na svoje uobičajeno mesto uprkos tome što mu je majka. Zato je Kejsi preselila na drugu poziciju, ali je preblizu gostima pa moram stalno da dežuramo“, rekao je Hansen i naglasio da je Fred postao pravi agresivac kojeg bi bilo najbolje da premeste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

covekkrokodiltiganj
Komentari (0)
Dodaj komentar