Drugi dan Rolan Garosa: Na terenu Filip, Viktor i Aleksandra

Drugog dana prvog kola turnira na Rolan Garosu, na terene izlaze, Aleksandra Krunić, Viktor Troicki i Filip Krajinović. Aleksandra je na terenu oko 14.00, Filip, oko 14.30, a poslednji će na teren Viktor oko 15.30.

Prvog dana takmičenja na terenima Rolan Garosa sva tri naša predstavnika su zabeležila trijumfe. Prvo je Bojana Jovanovski pobedila Ukrajinku Lesju Curenko sa 1:6, 6:1, 6:0. Potom je Dušan Lajović lako slomio otpor Argentinca Masima Gonsalesa sa 6:3, 6:3, 6:4. Na kraju Ana Ivanović je bila bolja od Jaroslave Švedove iz Kazahstana sa 4:6, 6:2, 6:0.

Kako prenose beogradski mediji, prva na teren, oko 14.00, izlazi Aleksandra Krunić koja se sastaje sa Kazahstankom Julijom Putincevom. Naša teniserka je trenutno 87 na listi, a njena protivnica je 99.

Na istom terenu, igraće Viktor Troicki koji je postavljen za 31. nosioca. Njegov protivnik biće 25-godišnji Nemac Jan Lenard Štruf koji je treutno 98. na ATP listi.

Pre Viktora, oko 14.30, na teren će izaći i Filip Krajinović koji na terenu broj dva igra treći meč dana protiv Belgijanca Davida Gofana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Aleksandra KrunićFilip KrajinovićparizRolan GarostenisViktor Troicki
Komentari (0)
Dodaj komentar