Dvoje stranaca se poljubilo pred kamerom na utakmici, a ono što je usledilo šokiralo je mnoge

Kiss Cam, atrakcija na američkim sportskim događanjima, često je znala da dovede ljude u neprijatne situacije, a jedan par koji se nedavno poljubio pred kamerama postao je viralan.

@ahgahoeee

who gonna tell him #canuckshockey #vancouver #fyp #kisscam

♬ original sound – ahgahoeee

Snimak, koji je pogledan više od sedam miliona puta nakon što je objavljen na TikToku, prikazuje nekoliko parova na Kiss Camu u Rodžers Areni u Vankuveru. U jednom trenutku prikazao je dvoje stranaca koji su sedili na tribinama, s praznim mestom između njih. Iako se činilo da se žena isprva nije složila s tom idejom, pristala je da poljubi stranca nakon što je publika nagovorila.

Kamera se zatim prebacila na ostale parove u publici, a zatim se vratila na dvoje stranaca. I tu dolazi do neočekivanog obrata. Naime, pojavio se ženin partner i seo na prazno mesto između njih, dok se žena pravila kao da se ništa nije dogodilo.

„Biće to zanimljiva vožnja kući“, rekao je spiker, a i brojni gledaoci su ostali iznenađeni raspletom.

„Znam da je pao na kolena kada je video snimak“, „Ispala mi je vilica od šoka“, „Znači tip je znao da nije sama“, samo su neki od komentara na popularni video, za koji pak mnogi veruju da je u pitanju dobro smišljena šala aktera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kamerapoljubacutakmica
Komentari (0)
Dodaj komentar