Džeja na večni počinak ispratilo 50 violina i „Nedelja“ (video)

Džej Ramadanovski sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Porodica, prijatelji i poštovaoci poslednji put su se oprostili od njega, a na večni počinak ispratilo ga je 50 violina sa pesmom „Nedelja“.

Pevač je sahranjen po muslimanskim običajima, budući da je Džej bio islamske veroispovesti. Njegova velika želja bila je – da mu na grobu zasvira 50 violina.

Džej Ramadanovski je preminuo u nedelju, 6. decembra, nakon zastoja rada srca. Lekari su pokušali da ga reanimiraju, nažalost bezuspešno.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

džej ramadanovski
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Faraonn

    …dvije velike Rane…nosio je Dzej…dva Brata …I.L. Dzamba i ne mogu se sjetiti imena umro je ranih devedesetih od kancera u 30…tim godinama / momcina/ isto samo imao je Majku…detaljno mi je to ispricao u Langetalu / Ksanadu / meni i Zoranu Visokom DJ…Dzej je taj Svijet Sumraka ostavio zaokruzen i krenuo u promociju svog Naroda…svojeg Kraja /Dorcol/ …svojih sapatnika u V.S…pomagao i pomaganje shvatao kao dio svakidasnjice…kroz njegove vragolije bez ijednog puta svracanja na neke estradne ispraznosti…nema Dzej, skandala, ispada ili kontraverzi…rijetko ko je prosao tim putem granicnim a da se ne oklizne ni u dijelu trenutka…