Fudbaler na svojoj svadbi plakao zbog poruke koju mu je pokojna žena ostavila (foto)

Rio Ferdinand oženio je tokom vikenda rijaliti zvezdu Kejt Rajt, a u javnost su isplivali emotivni detalji s ceremonije koja je upriličena u Turskoj.

Prve fotografije sa venčanja objavljene su u OK magazinu, a bivši fudbaler Mančester Junajteda priznao je da je nekoliko puta plakao pred venčanje i to zbog pokojne supruge Rebeke.

Ferdinand je zamolio svoju decu, Lorenca i Tjet, da maćehu Kejt dovedu do oltara, a fudbaleru je ta scena izmamila suze. To mu je, kaže, bilo jako važno, a i klinci su se osećali važno.

Novinarima je otkrio i da je njegova supruga Rebeka poslednjih dana svog života sa njim razgovarala o onome šta će se dogoditi nakon njene smrti.

„Rebeka je htela da priča o Riovoj budućnosti, ali on je odbijao da poveruje da će ona umreti“, rekla je njihova zajednička prijateljica Lisa kojoj se Rebeka poverila dok je ležala i borila se sa opakom bolešću.

„Ubija me pomisao da će Rio imati novu ženu, ali još je bolnija pomisao da će ostati tužan i sam“, rekla je pokojna Rebeka prijateljici koja je to kasnije prenela Riju.

Prošle su četiri godine od Rebekine smrti. Umrla je od raka, a fudblaer se jako teško nosio sa smrću voljene supruge. Utehu je nedavno pronašao u 12 godina mlađoj Kejt, za koju kaže da je sudbina poslala njemu i njegovoj deci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Rio Ferdinandvenčanje
Komentari (0)
Dodaj komentar