„Gaziš preko ljudi“: Snimak „pakla“ sa crnogorske plaže ostavio ljude u šoku (video)

Da li zbog lepe prirode, čiste vode ili usled atraktivnosti, tek jedna plaža u Crnoj Gori toliko je puna da, što se narodski kaže „nema igla gde da padne“ od brojnih kupača.

Dobre vode, mala uvala između Ulcinja i Bara na obali Jadranskog mora koju zbog karakterističnog podneblja zovu i vazdušnom banjom, ove sezone je izgleda apsolutni hit među stranim turistima. Međutim, tolika gužva je zasmetala onima koji na ovu plažu dolaze godinama, čemu u prilog ide objava na Tviteru od korisnice po imenu Deni.

U objavi koja je postala viralna, ona je navela kako su ove sezone većinski gosti Ukrajinci, i to iz svih zemalja regiona.

„Da priđeš vodi nema šanse. Gaziš preko ljudi i peškira. Najezda žutih mrava. Oko nas Ukrajinci i Bosanci, Česi itd… Domaćini kažu da je gužva zbog Ukrajinaca koji su stacionirani u Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji pa čak i Hrvatsko, svij letuju u Crnoj Gori. Mislila sam mi divljaci…“, napisala je ona.

U komentarima koji su nastupili, korisnici su izrazili šok ovolikom usled gužve koja vlada na plaži.

„Meni je ovo horor ovako. Mislim da ne bih mogla ovde da boravim ni 5 minuta. Našla bih neku divlju plažu na kraju krajeva, ovo je horor majke mi, jezivo“, glasio je komentar koji je prikupio najviše simpatija korisnika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

crna goraplažaUlcinj
Komentari (0)
Dodaj komentar