Godinu dana je sa suprugom pokušavala da dobije dete, a onda je on otkrio bolnu istinu…’

Nedavno je žena po imenu Ešli iz Australije za portal 9Honey ispričala da je pokušavala godinu dana da zatrudni, da bi joj suprug napokon priznao bolnu istinu o tome zašto nije ostala u drugom stanju.

Ona je rekla da je supruga Metjua upoznala u 31. godini, nakon, što je dvadesete provela putujući po svetu. Šest meseci kasnije pozvao je na kafu, nakon čega su počeli redovno da se viđaju, a za nekoliko meseci je i zaprosio.

Bila je, kaže, presrećna, ali je brzo shvatila da očajnički želi i dete. Iako Metju nije delio njen entuzijazam, dogovorili su se da će pokušati, ali šest meseci kasnije shvatila je da to neće biti lako i život je počeo da im se vrti oko vremena ovulacije i lekarskih pregleda.

– Uvek sam pretpostavljala da će se trudnoća dogoditi kad poželim – priznaje Ešli kojoj lekari nisu nalazili razlog zašto ne može da zatrudni, a kad je njen lekar predložio da i Metju uradi analize, njegovo ponašanje se promenilo.

– Tek nakon tri nedelje mi je rekao da njegova bivša supruga nije htela decu, pa je još u kasnim 20-im napravio vazektomiju – kaže i dodaje da nije ‘mogla ni da razume šta joj u tom trenutku govori…’

– Gledala sam ga u čudu, kao da govori neki strani jezik… Punih godinu dana pokušavali smo da dobijemo dete, a on je dobro znao da je to nemoguće – priča ona.

Nakon toga je, kaže, raskinula njihovu tada već šestogodišnju vezu, a šest meseci kasnije, još uvek pokušava da shvati zašto joj nije rekao ranije.

– Nikad nisam pomislila da nešto nije u redu s njim jer sam bila ljuta na sebe i na svoje telo – rekla je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

detemuztrudnoćazena
Komentari (0)
Dodaj komentar