Haljina pokrenula veliku raspravu: Da li je primerena za venčanje?

Skoro svaka nevesta želi da na svom venčanju bude u centru pažnje, ali to je teško pored gostiju koji dođu neprimereno obučeni. Jedna žena na društvenim mrežama pokrenula je veliku raspravu oko haljine koju je nosila na venčanju svoje prijateljice, a mnogi su oštro komentarisali njenu odevnu kombinaciju.

Kako piše Dejli Mejl, rasprava je krenula kada je jedna korisnica Redita na svom profilu podelila fotografiju mladog para i kritikovala haljinu ove zvanice.

„Zgodni gosti na venčanju, ali ukrala je svu pažnju ovom providnom haljinom“, istakla je u objavi.

Na fotografiji se vide muškarca u plavom odelu, ali svu pažnju privukla je njegova partnerka u crvenoj čipkastoj haljini. Iako su izgledali sjajno, mnogi smatraju da ova haljina nije primerena za venčanje.

„Pokazala je sve u ovoj haljini! Da imam telo kao ona, i ja bih se tako oblačila svaki dan. Ali imam osećaj kao da ima nekih razmirica s mladom. Ta haljina je neprimerena za venčanje“, komentarisala je jedna žena. „Da gornji deo nije providan, bila bi u redu za venčanje. Slatka je haljina, samo ne za ovaj događaj“, složila se s njom jedna korisnica.

„Sve zavisi od kruga prijatelja koji imate. Da je ovo moje venčanje, ne bih imala problema. Izgleda stvarno dobro“, komentar je druge korisnice. „Da se neko takav pojavi na mom venčanju, ne bih ni reagovala. Stoji joj odlično i ništa joj ne ispada, tako da  je dobra za nju“, glasio je još jedan komentar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

goscahaljinavenčanje
Komentari (0)
Dodaj komentar