Haos na svadbi: Ljubavnica upala i otkrila da nosi mladoženjino dete (video)

Samo nekoliko trenutaka delilo je par od toga da postanu bračni partneri, ali tada im je na ceremoniju upala nepozvana žena koja je pred svima otkrila da je trudna i da nosi mladoženjino dete, ostavljajući par pred oltarom u potpunom šoku.

@danielleondemand

Pregnant 🤰🏾side chick crashes wedding #foryoupage #drama #wedding #sidechick

♬ original sound – danielleondemand

Njihovo venčanje, održano u Detroitu, u američkoj državi Mičigen, bilo je tada upropašćeno, a trudnica je odmah počela da viče na mladoženju, dok je jedan od gostiju na svadbi uhvatio trenutak i podelio ga na popularnoj aplikaciji TikTok.

U kratkom klipu prikazani su mladenci koji stoje ispod ukrašenog luka na dok sveštenik čita njihove zavete. Tada se niotkuda pojavila besna žena, prišla im s leđa i počela da viče na mladence. „Entoni! Pretvaraš se da me nisi poznavao? Danas nisi popio svoje lekove?“ čuje se na snimku.

Sveštenik je pokušao da ignoriše nezvanu gošću i da nastavi sa ceremonijom, dok su gosti u čudu posmatrali i komentarisali celu situaciju. „Entoni! Znam da me čuješ! Ponašaš se kao da me ne poznaješ… Nosim tvoje dete!“ nastavila je trudnica.

Tada je ćerka neveste bacila na ženu cveće koje je imala u rukama. „Bolje je da odeš s venčanja moje mame. Šta nije u redu s tobom? Šta nije u redu s tobom?“, vikala je devojka.

Još jedan od svatova je pokušao da obuzda trudnicu, ali bezuspešno.

Video je na aplikaciji TikTok postao izuzetno popularan i do sada ima preko 10,3 miliona pregleda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

haosmladoženjaupadvenčanje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    A baš neka mlada nevesta… više joj je ćerka za udaju, nego ona.