Haos: Zatekla muža u bioskopu sa ljubavnicom pa ih oboje istukla (video)

Nedavno se na TikToku pojavio viralni snimak na kojem se vidi kako je jedna žena ušla u trag nevernom suprugu i pronašla ga sa ljubavnicom u bioskopskoj dvorani. Video je prikupio 33 miliona pregleda.

Muškarac je sedeo u tami, u društvu ljubavnice, koja je odmah krenula da beži čim je ugledala besnu ženu. Suprug je tom prilikom dobio nekoliko udaraca po glavi, a sada je poznato i to da prizor definitivno nije bio namešten i da je sve imalo dramatični nastavak.

Najnoviji snimci otkrivaju da je ljutita supruga u hodniku ipak dohvatila i ljubavnicu, i da se obezbeđenje namučilo kako bi rastavilo dve žene koje su dale svoje srce istom „frajeru“.

Čupale su jedna drugu, gurale se i psovale, a ostalo je nejasno gde se tačno odvila ta ljubavna drama. Jedni kao mesto radnje navode Kolumbiju, drugi Boliviju, ali možda to sada i nije više tako važno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavnicamuzzena
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    U Saudijskoj Arabiji se preljuba izvrsava smrtnom kaznom. Ova je jos dobro prosla. Bivseg decka treba da prebije metalnom sipkom ali da bude po mogucnosti hromirani metal, jaci je. Npr. kljuc za odvrtanje tocka bi bilo zgodno. Treba da ga udara po dupe sve dok ne prizna peljubu a nakon toga ona njemu treba da kaze sa kime ga je sve prevarila u prethodnim godinama. Ceo svet vam je danas sto bi rekla moja pokojna baba po modelu ne zna se ko koga ljubi.