Hristos vaskrse! Srećan vam najradosniji praznik! (video)

Dragi naši,

Uskršnji praznici su sve važniji, jer se u ovom brzom načinu života porodica sve ređe okuplja oko stola, kada može da podeli sa svojim najbližima svoje misli, želje i nedaće.

Uskršnji ručak je mesto gde smo svi bliski i kao da se nikada nismo ni rastajali. Želje su nam oduvek bile iste – da nam bude dobro, da budemo srećni, da još dugo imamo roditelje, da decu češće viđamo.

Uskršnji ručak je svetkovina od davnih vremena. Iznese se na sto ono što se najbolje ima. Ne mora to da bude gozba i zna se da će svaka domaćica prema svojim mogućnostima učiniti sve da ugosti svoju porodicu.

Uskrs je i nada za novi, bolji, početak. Daje veru u Boga i izbavljenje i zato se Uskrs uvek slavi sa velikom nadom i željom u bolje sutra, verom u dobro zdravlje i sreću najbližih i najdražih. Vera u porodicu je sve veća, a povratak starim vrednostima i običajima je sve prisutnija baš za ovaj praznik.

Hristos voskrese! Srećan vam Uskrs! Neka vas prate dobro zdravlje, mir i ljubav. Oprostite ako još uvek niste. Onima koje volite pokažite ljubav. Slavite život jer je vredan svakog trenutka.

Neka vam radost najvećeg hrišćanskog praznika obasja domove. Neka u vašim životima dobro uvek nadvladava zlo. Ljubav neka vam bude oslonac, a sreća večni pratilac!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hristos voskreseuskrs
Komentari (0)
Dodaj komentar