Ima 36 godina i čeka 12. dete, a uskoro će postati i baka (video)

Veronika Merit (36) iz Njujorka otkrila je da će njena najstarija ćerka uskoro postati mama, a na Instagramu je podelila video njenog ultrazvuka.

Veronika ima 11-oro dece, a uskoro će roditi i 12., otkrila je da je uzbuđena što će u slično vreme postati i baka i majka.

Viktorija (21) je rođena kada je Veronika još bila u školi nakon što je zatrudnjela sa 14 godina. Sada će Viktorija i Veronika zajedno prolaziti kroz trudnoću, a porođaji su im u razmaku od samo mesec i po dana.

Veronika bi svoju bebu trebalo da donese na svet oko 25. aprila, a Viktorija 11. juna.

– I više sam nego oduševljena što sam trudna zajedno sa svojom ćerkom. Nikad nisam imala blizance pa sam uzbuđena što ću imati bebe istih godina u kući koje mogu da oblače sličnu odeću. Već sam im kupila iste pidžamice. Da budem iskrena, mislim da sam više uzbuđena zbog trudnoće moje ćerke nego što sam ikada bila sa svojom. Postati baka je nešto tako uzbudljivo i lepo je deliti trudnoću zajedno s mojom prvom ćerkom – objasnila je Veronika.

Veronika je osim Viktoriji mama i Endruju (16), Adamu (15), Meri (13), Dašu (12), Darli (10), Marvelousu (8), Martali (6), Ameliji (4), Dalajli (3) i Donovanu (1).

Ranije ove godine Veronika je dala intervju za Fabulous u kojem je objasnila da se udala, a potom i razvela od oca svoje najstarije dvoje dece dok je bila tinejdžerka.

Nakon toga se udala za drugog supruga Martija (37), a par je dobio još sedmoro dece.

Veronika, koja deli detalje svoje velike porodice na Instagramu i TikToku, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog zdravstvenog stanja.

– Završila sam srednju školu s odličnim uspehom, pokušala sam da krenem i na fakultet, ali sam se oba puta razbolela, imam bolest bubrega i izgubila sam bubreg prošle godine – objasnila je.

Štaviše, rekla je da bi na kraju volela da ima 17 dece.

– Neka deca su bila planirana. Ne isključujem opciju da dobijem još dece. Htela bih da imam još šestoro. Osam i po godina sam provela u trudnoći – ispričala je Veronika, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decamama
Komentari (0)
Dodaj komentar