Indonežanski “Kralj plejboja” ženio se 87 puta sa 46 žena

Indonežanski “Kralj plejboja” izazvao je pravu buru u tamošnjoj javnosti kada je objavio da planira da se oženi 88. put! I, možda biste pomislili da je reč o zanosnom, bogatom ljubavniku, istina je malo drugačija.

Kako prenosi OddityCentral, farmer iz okruga Majalengka, provincija Zapadna Java, poznat samo kao Kan rekao je lokalnim medijima da žene privlači zbog njegove duhovne snage.

„Planiram da opet oženim svoju bivšu ženu iz 86. braka“, rekao je Kan lokalnim medijima. „Iako smo dugo razdvojeni, ljubav između nas je i dalje jaka. Sve ovo vreme ona je i dalje ‘luda’ za mnom iako smo bili u braku samo mesec dana“, rekao je Kan.

Kan je ispričao da se prvi put oženio sa samo 14 godina sa 16-godišnjom devojkom. Njegova prva žena tražila je razvod dve godine kasnije zbog njegovog lošeg stava, kako je on ispričao.

Na pitanje zašto se ženi svakom ženom koja mu se dopadne, Kan kaže da to čini  jer ih poštuje i ne želi da ih razočara kako ne bi pomislile da u pitanju prolazna stvar. Čak ako njegova veza traje sedam ili mesec dana, on će ih svakako oženiti.

“Moj razlog je to što ne želim da se igram sa osećanjima žena. Bolje se oženiti nego učiniti preljubu, to je nemoralno,” kaže Kan.

Od dosadašnjih 87 brakova, “svega” 40 je registrovano u Kancelariji za verske poslove, dok je ostalih 47 brakova, zapravo, predstavljalo tradicionalne obrede. Takođe, priznaje da nije dobio razvod od svake žene. On se nije obazirao na to već bi se odmah ponovo oženio, tako da je u više navrata u životu imao dve žene istovremeno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakindonezija
Komentari (0)
Dodaj komentar