Iskreni video: „Ovako izgleda nervni slom jedne mame“

Svaki roditelj će vam reći – kada deca imaju ispade, najčešće se i roditelji osećaju kao da će u tom trenutku doživeti potpuni slom živaca, što se neretko i dogodi.

Jedna mama snimala je sebe dok je zajedno sa svojim detetom u automobilu preživljavala nervni slom.

U videu koji je objavila na svom Fejsbuku, mama Sara sedi u svom automobilu i plače, dok njen sin rida još jače u svom epskom ispadu besa. – Ovako izgleda nervni slom jedne mame – napisala je Sarah u opisu videa. 

– Dosta mi je ljudi koji pokazuju samo savršenu stranu roditeljstva na društvenim mrežama. Danas sam proživela jedan od najgorih dana otkako sam postala mama. Umorna sam. Psihički i emotivno isceđena. Osećam se kao potpuni promašaj. Potpuno zbunjena zašto moje dete ima najgori ispad besa na svetu, bez ikakvih razloga. Osećam krivicu što vičem na njega, a još više osećam krivicu što želim da se zavučem u rupu iz koje ne želim da izađem – rekla je ova mama i dodala:

– Ovo ja plačem na parkingu vrtića. Nismo savršeni. Nisu ni naša deca. Svi smo mi ljudi. Svi mi gubimo živce. Plačemo. Postajemo frustrirani. Gubimo strpljenje. Treba nam pomoć. I na kraju dana, svi radimo najbolje što možemo – zaključila je na kraju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mamanervni slom
Komentari (0)
Dodaj komentar