Iz Italije s ljubavlju: Ko se venča u ovom gradu, dobija 2.000 evra

Svi pravi zaljubljenici u putovanja upoznati su s lepotama koje nudi Italija.  Neki je posećuju kako bi odmorili, razgledali znamenitosti, trošili više ili manje novaca na njihovu prepoznatljivu hranu ili vino, a sada jedna pokrajina nudi priliku svima da se upravo tamo venčaju.

Zbog mnoštva lepih destinacija koje možemo posetiti tamo, već duži niz godina Italija je popularan izbor za venčanja. Ipak, otkad nas je zahvatila pandemija broj mladenaca, koji je tamo odlučio da izgovori ‘sudbonosno da’, smanjio se s 15 na devet hiljada godišnje.

Iz tog razloga pokrajina Lacio, u kojoj se nalazi i ‘večni grad’ – Rim, nudi verenim parovima 2000 evra ukoliko odluče da se venčaju tamo. Novac nećete dobiti na ruke, ali moći će da ga iskoriste na pokrivanje troškova kao što je torta, cveće ili hrana.

Svi srećni parovi i oni koji se tako osećaju, ovu ponudu mogu da iskoriste samo ove godine, a ulogu ne igra jeste li domaći ili stranci. Ipak, ponuda je ograničena pa fond ‘Lacio s ljubavlju’ na raspolaganju ima oko 10 miliona evra. Stoga ukoliko ste odlučili da se venčate u čarobnoj Italiji, požurite jer ponude su ograničene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

italijarimvencanja
Komentari (0)
Dodaj komentar