Izaberite omiljenu boju i otkrijte kakva ste osoba

Većina ljudi ima jednu do dve omilje boje kojima uvek daje prednost nad ostalim. Izbor omiljene boje, međutim, dosta toga govori o karateru osobe.

Evo kako vas opisuje izbor omiljene boje.

ROZE je omiljena šarmantnim i slatkim osobama. To je boja prijateljstva i podrške, i osobe koje vole roze lako sklapaju prijateljstva i brinu o drugim osobama. One su majčinski tipovi koje vole zaštitu i siguran život.

PLAVA je boja staloženih i mirnih, ali i romantičnih i vernih osoba. One ponekad znaju i glumiti da su osetljive što je sasvim ok, jer su po prirodi dobri.

ŽUTA je boja sunca koja nas ispunjava energijom. Zato su osobe kojima je ovo omiljena boja vesele osobe koje vole da podučavaju druge. Oni su avanturisti i uvek traže nešto što će ih ispuniti. Imaju dobar smisao za humor, ali i dobar posao. Takođe i znaju šta žele.

CRVENA je omiljena boja osobama koje su strastvene i žive život punim plućima.

LJUBIČASTU biraju nežne i osobe koje su stručnjaci u rešavanju problema.

NARANDŽASTA je izvor energije, a energične su i osobe kojima je to najdraža boja. Ljudima je ponekad teško da drže korak sa njima jer su uvek za akciju.

ZELENA simbolizuje nadu, nov početak i mir, a osobe koje je vole su mirne i iskrene. Vole da se druže, uvek su iskrene, ali im je mir najbitniji. Skromni su i strpljivi, pa drugi često znaju da ih iskorišćavaju.

CRNA je omiljena boja pomalno ekscentričnim osobama. One ipak uče ceo život i vrlo su odane.

BELA je omiljena boja skromnim i ljubaznim osobama. Lako se adaptiraju na novonastalu situaciju i uvek su otvorene za  nove ideje i predloge. Ove osobe su mirotvorci u društvu, a uvek teže čistoti i savršenstvu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bitne osobineboja
Komentari (0)
Dodaj komentar