Izgubila je prsten u vodi dok je skakala s litice: ‘Išli smo da tražimo i našli nešto sasvim drugo’

Gubitak komada nakita pretvorio se u pravu potragu za blagom, prema rečima jednog čoveka. Naime, nakon što je njegovoj prijateljici ispao prsten u vodu tokom izleta pored reke, on je zaronio, ali umesto prstena pronašao je nešto sasvim drugo, piše The Sun.

Kolty je na TikToku objavio snimak sebe sa svojim prijateljima na litici pored vode. „Naša prijateljica Zoi skočila je u vodu i izgubila prsten. Pa smo, naravno, moj prijatelj Ostin i ja zaronili u vodu da vidimo možemo li da pronađemo prsten“, rekao je.

Kolti je bezuspešno pretraživao vodu sa svojim prijateljem Ostinom. “Nakon 30 minuta potrage, nismo pronašli prsten, ali smo otkrili nešto drugo. Pronašli smo okruglu, metalnu kutiju zaglavljenu u stenovitom mulju. Prilikom trećeg ronjenja, odlepili smo je i vratili na površinu. Metalna traka bila je zahđala, pa smo je odneli u našu kuću da je otvorimo nekim alatom“, rekao je.

@

♬ –

Prilikom otvaranja zarđalog sefa ronioci su pronašli stare novčiće, ali i vatreno oružje. „Nažalost, još nismo pronašli Zoin prsten. Vratićemo se na lokaciju kako bismo pokušali da pronađemo prsten ili još neki drugi cool predmet“, dodao je.

Video je zaokupio pažnju gledalaca koji su svoja razmišljanja podelili u komentarima. „Možete li saznati više o novčićima? Koliko su stari i odakle?“ napisao je jedan. „Pištolj bačen u zaključanu kutiju u jezeru? Čini se pomalo sumnjivim ako mene pitate“, dodao je drugi. „Ovo je verovatno oružje korišćeno u zločinu. Trebalo bi da to predate policiji“, komentarisao je treći.  „Ti novčići mogu biti retki i da vrede bogatstvo. Očisti to i idi pravo u zalagaonicu“, napisao je još jedan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pronalazakprstenvoda
Komentari (0)
Dodaj komentar