Jedete sve što volite i želite, a mršavite kao ludi: Pre svakog obroka treba da uradite samo jednu stvar

Saša Plećević, poznatiji kao dr Filgud, objasnio je u Vikendu na K1 da je moguće jesti i gubiti kilograme u isto vreme. Sve što treba da uradite je da izmerite koliko ćete pojesti pre jela, ali ne vagom.

Dr Filgud je zatim objasnio kako treba da merite hranu pesnicom.

Za doručak uzimate dve poluzatvorene šake povrća, isečete ih, devojke preliju kašikom maslinovog ulja, muškarci kašikom. Osim toga, uzimate komad mesa veličine i debljine vašeg dlana. Uzimate komad hleba veličine i širine vašeg dlana”.

Za užinu preporučuje da pojedete jabuku, a ručak se opet meri dlanom – salata, hleb i komad mesa.

Za užinu oko šest potaža povrća, za večeru dve poluzatvorene šake salate, parče sira veličine i debljine dlana, bez ugljenih hidrata uveče od sedam. Popijete dovoljno vode i to je to”.

Na kraju je dr Filgud rekao da je „majka fizička aktivnost“, i preporučio sat brzog hodanja dnevno, a kao drugu najvažniju stvar naveo je: „Jedite sve, ali žvaćite hranu“.

(Espreso)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dr filgudjelomrsavljenjevišak kilogramazdravlježivot
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Mirkoni

    Ma sta naprica ! Kao prvo, dati recept je ogranicavajuci u kolicini i to je tacno. Znaci jesti malo. S druge strane, ja merio, sat brzog hoda i potrosio kalorija koliko je jedan sladoled. Znaci, izbaciti i sladoled. Zakljucak – gladuj i skidaces kilograme. I nije neka mudrost.