Jezivo: Pomerila tepih i ispod njega pronašla nešto kao iz horora (video)

Jedna Amerikanka otkrila je da je morala da se odseli iz svog doma nakon što je u njemu pronašla skriveni podrum koji je podsećao na „scenografiju iz horor filma“.

Ova korisnica TikToka je na ovoj društvenoj platformi objavila snimak neočekivane prostorije u svom domu koju je pronašla u februaru.

@unfortunateexistance

Reposting this, please comment any unanswered questions

♬ original sound – THAT bitch

Kako kaže, dok nije počela da menja tepih u sobi, nije ni slutila da se ispod njega nalaze vrata i drvene stepenice koje vode do podruma. U snimku koji je objavila vide se kako je porodica otkrila ovaj drveni otvor.

Video je brzo postao viralan sa preko 13 miliona pregleda, a vlasnica je ispričala da ih je ovo veoma potreslo, jer je sada ubeđena da je njena kuća ukleta.

„Stvari su postale užasne otkako smo otvorili ta vrata“, ispričala je ona na novom snimku. „Svetla se odjednom pale svake noći u tri, moja ćerka koja je ranije spavala cele noći, non stop je budna“, otkrila je ova majka i dodala: „Jednostavno, vibracije u domu su čudne, kao da je ovo postalo uznemirujuće okruženje“

Otkrila je i da je kuća počela da miriše na „pokvarena jaja“, a sa je smrad dolazio iz podruma. Zbog svega toga je odlučila da se što pre sa porodicom preseli u novi dom.

Komentari ljudi ispod snimka su podeljeni te je bilo i mnogih koji joj nisu poverovali.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hororjezivokuća
Komentari (0)
Dodaj komentar