Kad pozoveš influenserku na venčanje: Haljina koja je razbesnela javnost

Dizajnerska odeća je san mnogih, ali treba znati kada je ona prikladna. Jedna devojka razljutila je mnoge jer je nosila haljinu poznatog modnog brenda na venčanje zbog koje su mnogi pomislili da je ona zapravo – mlada, piše The Sun.

Na fotografiji koju je podelila na društvenim mrežama, vidi se kako ljubi svog dečka u predivno svetlo ružičastoj haljini koja je deo kolekcije haljina za deveruše slavne dizajnerke Vere Vang. Međutim, nije trebalo dugo da objava završi na Reditovom forumu Wedding Shaming, gde su korisnici osudili devojku jer je skrenula pažnju s neveste.

– Influenserka s Instagrama koju pratim objavila je sliku sa venčanja na kom je bila gošća. Ova vrlo bledo ružičasta haljina u najboljem slučaju je na granici dopuštenog – napisala je korisnica koja je podelila njenu fotografiju.

Njena objava brzo je postala viralna, a mnogi su ostali šokirani izborom haljine ove devojke. “Mislila sam da su ovo mladenci”, komentarisala je jedna korisnica. “Mislim da je vreme da se žene koje nose ovakve haljine zamole da napuste venčanje”, dodala je druga, dok je treća rekla: “Ovo je svakako haljina i fotografija za mladence, ne za goste.”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

haljinavenčanjevera vang
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Ne kaze se influenserka vec drustveni parazit koji zivi na racun drugih ljudi.

  • Darija

    Ne zna se ko je gluplji. Da li ova, koja je htjela da bude glavna, da li mlada, kojoj to smeta ? Znači pravilo je: MLADA JE GLAVNI KLOVN na svojoj svadbi ?!