Kič od kojeg bole oči: Pogledajte kako je navodna Putinova ljubavnica uredila stan

Vladimir Putin svoj privatni život brižno skriva, a mediji nagađaju o njegovim ljubavnicama. Jedno od imena koje se na tom spisku spominje je Svetlana Krivonogikh, koja je u martu 2003. godine rodila ćerku Luizu Rozovu.

Svetlana je 45-godišnja bivša čistačica koja je danas multimilijarderka i vlasnica deonica jedne ruske banke. Za Luizu se u javnosti spekuliše da je Putinova ćerka, a sad su na društvenim mrežama osvanule fotografije njenog penthausa, luksuzno uređenog i optočenog zlatom. Naime, Luiza i Svetlana tražile su podstanara u svom stanu u Sankt-Peterburgu, a za najam traže čak 9.300 evra.

Komšije u elitnom bloku su najstariji Putinovi prijatelji, dobar deo pogođen sankcijama Zapada. Za razliku od Putinove dve službene ćerke, Luiza nije sankcionisana. Ona i majka žive u drugom penthausu, za koji se procenjuje da vredi 2,2 miliona evra. Penthaus na ostrvu Kamenny postao je Svetlanino vlasništvo godinu dana nakon Luizinog rođenja, a veruje se da je u njemu devojka odrasla.

Stan koji su navodna ljubavnica i ćerka izdavale sastoji od dnevnog boravka i velike terase s pogledom na reku Nevu. Sa plafona u hodniku visi ogromni kristalni luster. Na drugom spratu se nalazi spavaća soba s pozlaćenim krevetom i dečja soba s oslikanim plafonom i prostorom za igru. Na trećem spratu nalazi se šank s kućnim bioskopom i italijanska dizajnerska ležaljka prekrivena zlatnom folijom. Površina stana je 447 kvadratnih metara.

Iako se u oglasu ne spominje ni Svetlanino i Luizino ime, poznato je da je samo njihov stan te veličine.

Kad je BBC nazvao Svetlanu za komentar, spustila je slušalicu.

„Nema smisla govoriti o bilo kakvom ukusu kad je reč o uređenju ovog stana. Ovo je vrlo nezrelo shvatanje luksuza“, rekao je anonimni urednik za BBC Rusiju.

Kompleks se naziva jednim od najprivatnijih u Sankt-Peterburgu, a izgradila ga je firma povezana s bankom Rossiya bliskom Putinu, preneo je BBC. Sastoji se od 21 luksuznog stana.

Stanovi su početkom 2000-ih prodati nekima od Putinovih najbližih prijatelja, tajkunima Vasiliju Šestakovu, Arkadiju Rotenbergu, Juriju Kovalčuku, Nikolaju Šamalovu, Sergeju Fursenku i Alekseju Mordašovu.

Putinova navodna vanbračna ćerka Luiza Rozova, inače studentkinja, donedavno bila jako aktivna na društvenim mrežama, ali s njih se povukla nakon što su je napali zbog ruske invazije na Ukrajinu.

Mediji pišu da ona i majka imaju stan u Monaku vredan skoro 4 miliona evra, a Svetlanino bogatstvo procenjuje se na više od 92 miliona evra. Iako nikad nije komentarisala šuškanja da je Putin otac njene ćerke, Luiza je u intervjuu za ruski GQ rekla da liči na mladog Putina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavnicaputinstan
Komentari (0)
Dodaj komentar