Ključ bračne sreće: Svaka žena zaslužuje od muža da dobije ove 3 stvari

U braku postoje neke stvari o kojima ne bi trebalo da bude rasprave. Između ostalog, postoje i neke veće i manje stvari koje svaka žena zaslužuje od svog supruga, a ovo su nekoliko najbitnijih:

1. Otvorenu, iskrenu i doslednu komunikaciju

Zdrava komunikacija je ključna za dobar odnos između partnera, a svaka žena od svog partnera zaslužuje takvu otvorenu, iskrenu i doslednu komunikaciju.

Zaslužuje supruga koji je u ozbiljnim situacijama spreman da ostavi telefon, isključi televizor i upustiti se u smisleni razgovor. Zaslužuje i supruga koji ništa ne krije i koji zajedno s njom gradi odnos temeljen na poverenju, iskrenosti i otvorenoj komunikaciji.

Prema tome, nije bitno samo komunicirati, bitno je komunicirati s razumevanjem.

2. Fizičku, emocionalnu i finansijsku zaštitu

Suprug treba da bude onaj koji briše suze svoje supruge, a ne onaj koji ih uzrokuje, osim ako govorimo o suzama radosnicama. Uz svog muža svaka žena treba da se oseća kao najsigurnija osoba na svetu i uz sebe ima nekoga ko je spreman da se bori za svoju porodicu u svakoj situaciji. Naravno, važi i obrnuto.

3. Njegovo vreme (i kvalitet i kvantitet)

Kaže se da je vreme novac, a svaka žena zaslužuje da uz sebe ima supruga koji je spreman da ulaže u svoj brak, i to ne samo na način da provodi vreme kod kuće. Brak će biti srećan samo ako je zajedničko vreme kvalitetno provedeno.

Ovo su tri vrlo jednostavne i vrlo bitne stavke u svakom braku. Naravno, što važi za jednu stranu, važi i za drugu, a ono što obe strane treba da imaju na umu jeste da brak znači neprestani trud, a jednom potpisani papiri ne znače da će sve biti ružičasto…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

braksuprug
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Odlican,edukativan tekst