Koju knjigu o seksu preporučuje Jelena Đoković (video)

Jelena Đoković, uspešna poslovna žena i supruga našeg tenisera Novaka Đokovića, nedavno je odlučila da sa pratiocima na društvenim mrežama podeli koje su to knjige sasvim promenile njen život, a tu je i jedna posvećena seksu.

U ove dane posvećene knjigama Jelena je svratila do jedne knjižare u centru Beograda i rešila da otkrije svima šta to ona voli da čita.

“Rekli su mi da imam minut da nađem par knjiga za preporuku… Ispalo je tri minuta, a moglo je bar 33. Kad zađem u popularnu psihologiju, pa ne izlazim”, kazala je Jelena Đoković u videu koji je objavila na svom Instagramu.

Potom je sa rafova odabrala dela za koja kaže da su joj promenila život.

“Ja sada najviše čitam popularnu psihologiju i to je ono što najviše doprinosi mom rastu”, kazala je Jelena i preporučila nam knjigu “E, zabole me” pošto govori koliko su važne naše sopstvene odluke za sve ono što želimo od života.

Priznala je da tu knjigu nije pročitala, ali jeste čula da je pomogla mnogima.

“Ja vrlo poštujem Džoa Dispencu i jako volim njegove knjige, mislim da je sjajan čovek. A tu je i knjiga Četiri sporazuma koju preporučujem od srca, kao i Ester Perel – ona je genije za partnerske odnose. Seksualnost je nešto jako bitno i što mnogi izgube u dugim vezama. E, pa ovo je nešto što može da vam da neku interesantnu perspektivu”, savetuje Jelena.

Pored toga ona je preporučila i knjigu “Nesputana duša”, koja govori o spiritualnom uzdizanju, o povratku sebi, koja nas ohrabruje da osluškujemo svoje bolove i da se sa njima suočimo.

“Često kažu da u životu svi tražimo sreću, ali onda se desi da ta potraga za srećom bude izbegavanje bola. Ali život je sam po sebi patnja i bol i mi treba da prihvatimo te stanice na putu ka nečemu i da ne izbegavamo bol, da ga ne maskiramo. Ova knjiga ima sjajne primere kako da to uradite u svakodnevnom životu”, poručuje Jelena.

Za kraj ona se osvrnula i na dela posvećena ezoteriji i predložila knjigu “10 najvažnijih stvari koje bi umrli želeli da vam kažu”.

Ove Jelenine preporuke su oduševile njene fanove, pa su prihvatili njen poziv i sami predlagali štivo za ove dane, ali i lepo joj se zahvaljivali na inspirativnim predlozima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jelena djokovićknjiga
Komentari (0)
Dodaj komentar