Koliko majmuna ima na ovoj slici? Svi pogrešno prebroje, tačan odgovor nije 9

Testiranje intelektualnih veština može biti intrigantno i zabavno, posebno kada vam se čini da je izazov lakši nego što je to zapravo slučaj kad prvi put pogledate.

Tako se i ova mozgalica masovno već godina deli na društvenim mrežama jer zavarava na prvi pogled i tera korisnike da više od dva puta pogledaju sliku kako bi zaista videli šta se na njoj nalazi.

SVI POGREŠNO ODGOVORE! KOLIKO MAJMUNA VIDITE NA SLICI: NIJE 9!: https://hranljivo.club/svi-pogresno-odgovore-koliko-majmuna-vidite-na-slici-nije-9/

Posted by Kucni recepti i trikovi on Thursday, December 10, 2020

Bright Side je odličio da se pridruži ovom izazovu koji će testirati vaše sposobnosti opažanja.

Možete li reći koliko je majmuna na slici?

Pogledajte bliže sliku na kojoj se na prvi pogled nalaze devet majmuna, u tri reda po tri.

Tačan odgovor je 14, a ako malo bolje pogledate ilustraciju, videćete da se na prvom, drugom, šestom, sedmom i devetom mestu nalaze po dva majmuna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

majmunimozgalica
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    12

  • Anonimni

    14

  • V.A.Laki

    Pita nastavnica matematike Pericu : -Ako u sobi ima 4 majmuna, a jedan skoči kroz prozor – koliko majmuna je ostalo u sobi ! -Četri, nastavnice – ali pod uslovom da ste i vi ostali u sobi ! -Sedi, Perice ! – Odgovor je tačan !

  • V.A.Laki

    Pita nastavnica matematike Pericum : -Ako u sobi ima 4 majmuna, a jedan skoči kroz prozor – koliko majmuna je ostalo u sobi ! -Četri, nastavnicen – ali pod uslovom da ste i vi ostali u sobi ! -Sedi, Perice ! – Odgovor je tačan !

  • V.A.Laki

    9+5=14 Pita nastavnica matematike Pericu : -Ako u sobi ima 4 majmuna, a jedan skoči kroz prozor – koliko majmuna je ostalo u sobi ? -Četri majmuna, nastavnice – ali pod uslovom da ste vi ostali u sobi ! -Sedi, Perice – odgovor je tačan!

  • Sofronije

    Puna skupština.