Kompromitujuće fotografije koje će Klintona skupo koštati (foto)

Novootkrivene fotografije pokazuju bivšeg predsednika SAD Bila Klintona dok ga masira navodna žrtva Džefrija Epstajna, Šontaj Dejvi, nakon leta Epstajnovim privatnim avionom.

Fotografije su objavljene uoči govora Klintona u okviru podrške demokrati Džou Bajdenu u predsedničkoj trci.

Dejvi se prisetila da ju je Klinton pitao ima li nešto protiv da ga izmasira, piše Dejli Mejl, koji je objavio i fotografije navodno nastale 2002, godine, kada je tada 56-godišnji Klinton bio na putu za Afriku na humanitarnom putovanju sa Epstajnom i njegovom pratnjom.

Na fotografijama se vidi Šontaj Dejvi koja masira Klintona dok se on osmehuje.

Avion je prvo sleteo u Portugal kako bi sipao gorivo.

„Klinton se žalio na bol u leđima jer je zaspao u stolici“, rekla je Dejvi, a prenosi Dejli Mejl.

Dejvi, tada 22-godišnju maserku, koja je radila kao Epstajnova lična maserka, Klintonu je navodno ponudila Gislejn Maksvel, koja je sada optužena da je nabavljala maloletne devojke za Epstajna.

Ona je navodno nekoliko puta zadužila Dejvi da izmasira Klintona.

Dejvi je rekla da je Klinton bio „savršen gospodin“ i da nije učestvovao ni u čemu lošem.

Klinton je ranije više puta priznao da je putovao s Epstajnom, ali je negirao da je znao bilo šta o zločinima osuđenog pedofila i nije optužen ni za kakvo zlostavljanje.

Dejvi je tvrdila da ju je Epstajn silovao nekoliko puta.

Epstajn je izvršio samoubistvo u saveznom pritvoru u avgustu 2019. godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Bil Klintondžefri epstajn
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Zloća

    Znamo mi Andrej zašto braniš tu židovsku skotinu. Veliki je prijatelj tvog brata AV! Zajedno je na čelu sa blerom kod ljubljenih ubica srpske dece. Uzgred, ta smraderika je najmoćnija samo zato što „ljudi“ nalik tebi veruju svakoj njihovoj laži.

  • Anonimni

    Evo ti odgovor „Andrej“ ZASTO mrzim i mrzicu ga i proklinjati JA SRBIN dogod hoda ovom zemljom.A ti ga pozovi JAVNO kod tebe u goste kao njegov ljubimac „koji je za pare ubijao srbe“ .

  • ANDREJ

    Ne mogu da verujem,da postoje tako losi ljudi,koji jedva cekaju da nekog podlo opanjkaju.Klinton je uvek bio ono sto se kod nas kaze,Gospodin.Sta je to nemoralno,ako covek kada ima bolove u vratu,zamoli neku koleginicu, da mu malo izmasira vrat.Klintona mrze u srbiji,samo one osobe,koje su gubitnici,koji mrze sve i svakoga.Klinton mi je uvek imponovao.kao covek,kao uspesni politicar,koji je dva puta bio na celu,jedne od namocnijih nacija na svetu SAD !

  • zoran

    Mnogi bi se radovali da ga nema..bitanga obična..a što još više vređa je saznanje da mu je Vučić dao 2 mil dolara naših para..

  • Americki Alah

    klinton uvazeni bivsi predsednik amerike? Koji je za pare ubijao po Srbiji? Koji je lagao svoj narod da nije imao nista sa onom Monikom? Pa je posle rekao da nije znao da se oralni sex smatra sexom? Dika i ponos americke nacije? suprug karakondzule hilari? Pa njegov naslednik obama? A tek onaj clown bush? Tri najvece ubice na planeti, koje su zajedno odgovrne za smrt preko 20 miliona civila i nikad nisu odgovarali.Sramno i bedno. Trojac koji drzi moralne pridike celom svetu? FUJ