Košta 54 miliona dolara: Ovako izgleda najskuplji stan u Njujorku, ljudi u čudu (video)

Erik Konover, američki glumac i kreator sadržaja, snimio je luksuzni stan u Njujork koji je zapravo najskuplji penthaus u tok metropoli. Nekoliko snimki objavio je na TikToku, a jedna od njih za samo nedelju dana skupila je 32 miliona pregleda. Mnogi se ne mogu načuditi ceni stana.

@erikconover

Part 7 | Want to see what $54,600,000 gets you in NYC? #nyc #luxuryhomes #newyork #newyorkcity #luxuryrealestate #realestate #billionaire

♬ original sound – Erik Conover

Naime, na 76. spratu nebodera u Njujorku s pogledom na Central Park nalazi se penthaus koji košta neverovatnih 54,6 miliona dolara.

Stan ima 4 spavaće dobe, 4,5 kupatila i ukupnu površinu od 600 kvadratnih metara, a proteže se na dve etaže. Kad se izađe iz lifta, odmah se ulazi u dnevni boravak iz kojeg se pruža neverovatan pogled na najpoznatiji park u Njujorku. Tu je i velika terasa, garderoba i kancelarijski prostor.

„Definitivno nije za one koji se plaše visine“, kazao je Erik u jednom videu.

U zgradi se nalaze bazen, spa, teretana…

Ali ono što, izgleda, najviše utiče na cenu ovog stana je zgrada u kojoj se nalazi. U zgradi svi stanari na raspolaganju imaju sve što i u luksuznom hotelu – teretanu, veliki bazen, spa centar, saunu i frizerski salon.

Korisnici TikToka čude se što je stan toliko skup. „54 miliona za jedan stan, a ne celu zgradu?“, „Čak i da imam toliko novca, radije bih živeo u kući u mirnom delu grada. Pogled iz penthausa me plaši“, „Ovo je bukvalno stan za 20 miliona dolara, samo s pogledom na Njujork, cena je previsoka“, „Bogati se ne plaše visine ili?“ neki su od komentara ispod snimaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

najsukupljinjujorkstan
Komentari (0)
Dodaj komentar