Krah: Nakon devet godina braka razvodi se Boris Beker

Boris Beker (Becker) razvodi se od supruge Lili nakon 13 godina veze i devet godina braka. Par je u zajedničkom saopštenju objavio odluku da se ‘prijateljski rastaju’ i posvećuju osmogodišnjem sinu, prenose mediji.

– Ovo nije bila laka odluka – rekao je Bekerov advokat ‘Bildu’, koji dodaje da su problemi u braku Borisa i Lili počeli nakon Bekerovog bankrota prošle godine.

Par je tada preživljavao krizu, o čemu je nekadašnja manekenka Lili ranije govorila u medijima.

– Bila je to teška godina, zapustila sam se potpuno, previše sam pila, pušila, izlazila i nije me bilo briga. Mislila sam: „Moj život je užasan i umreću.“ Pila sam votku, pušila kutiju cigareta dnevno, a Boris je prolazio kroz pakao i nije me ni primećivao. Razdvojili smo se – rekla je uskoro razvedena Lili početkom godine.

U istom intervjuu je otkrila da je s Borisom išla na terapije, da su pomogle i ‘da veruje da će sve biti uredu s njima’.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Boris Bekerrazvod
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • SERGEJ

    Interesantno,opste je poznata cinjenica,da vecina zena,kada muz ili ljubavnik,pocne finansijski da „posrce“,one napustaju partnera.Ali treba odati priznanje nasim zenama.I ako su njihovim muzevima smanjene i onako mizerne penzije.nije zabelezen ni jedan slucaj,da je neka zena trazila razvod.! To je neoboriv dokaz,koliko su nase zene verne,cestite i moralno jake.I ako su im penzije muzeva male,one su svesne,da njihovi muzevi imaju velike… dobre osobine,i da vredi boriti se za njihovu ljubav.

  • bambi

    A, prilkom nestanka novca, draga gospodja je odlucila da se razidju? Kao i vecina sponzorusa. Da ti se zivot zgadi vise.