Kupila je nove farmerke, kad je pronašla OVO u džepu, ZGADIO joj se život!

Zar je ovo trebalo da bude šala?

Devojka iz Vašintona na svom radnom mestu primetila je zadebljanje u pantalonama, a budući da joj je to bio prvi put da ih nosi, znala je da ona nije ništa ostavila u džepu.

Zgrozila se kada je iz njega izvukla krvavi tampon. Bio je zamotan u komad papira istrgnut iz beležnice. Zanimljiva slučajnost jeste i da Pejton radi u laboratoriji gde uzima i analizira krv, a upravo je to i radila kada je pronašla tampon.

– Sedela sam za stolom i gledala analize krvi kada sam videla zadebljanje u svom džepu, a sećala sam se da nisam ništa stavila u njega – rekla je Pejton.

– Pogledala sam u džep i videla komad papira. Prvo sam pomislila da je reč o poruci, ali kada sam ga odmotala, ugledala sam krv i tampon. Bila sam zgrožena. Ko bi normalan to učinio? Ne znam da li je to trebalo da bude šala, ali ovo se nikako ne može opravdati – rekla je Pejton za The Sun.

Zbog pravila svoga posla, nosila je gumene rukavice kada je pronašla tampon, a time je smanjila mogućnost zaraze.

– Uvek operem sve nove pantalone pre nego što ih obučem, ali od sada ću sigurno pregledati i sve džepove. Nikad ne želim ponovno da prođem kroz ovako nešto – zaključila je.

Na kraju je otišla u prodavnicu i objasnila šta se dogodilo. Osoblje joj se izvinilo, ali joj je i ponudilo poklon karticu od 40 dolara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

farmerke
Komentari (0)
Dodaj komentar