Licemerna žena je oterala s plaže zbog „nepristojnog“ kupaćeg kostima (video)

Savana Sims želela je da uživa u sunčanom danu na plaži na Havajima, ali sve je palo u vodu kada je jedna žena oterala zbog bikinija koji je nosila, piše Miror.

Svoje iskustvo podelila je na TikToku, a mnogi su je ubrzo podržali, uvereni da nije uradila ništa pogrešno.

@savysimsyo

🙄 Ik tourists can be a lot when you live in a #hawaii , but keep in mind that the world isn’t yours, it’s to be shared #sharing #fyp #respect #love

♬ original sound – Savannah Sims

– Upravo sam imala najgore iskustvo na Havajima. Ležala sam na mesto tik uz put i ubrzo nakon toga jedna porodica je izašla iz automobila i sela blizu mene. I majka je počela da govori svom dečku da ne želi da me gleda i da to nije uredu – započela je u svom videu.

Tada je podigla pogled i shvatila da gleda u nju pa je pitala u čemu je problem. Neznanka joj je rekla da ne želi da gleda njenu zadnjicu i privatne delove. Savana je zatim pokazala svoj bikini i pitala pratioce: – Ovo je moj kupaći kostim. Prilično je normalan, zar ne?

– Rekla mi je da se ovo stalno događa i da nije došla da gleda moje telo. Pitala sam u čemu je problem i šta treba da pokrijem jer je bila s detetom pa sam se trudila da budem puna poštovanja. Samo je rekla da želi da odem. Ustala sam i otišla i to mi je uništilo dan – nastavila je.

@savysimsyo

Seriously though, plot twist 😂 Girl needs more #bobmarley in her life #onelove #hypocrite #islandvibes #fyp

♬ original sound – Savannah Sims

Kasnije je objavila još jedan video u kojem je tu ženu nazvala licemjernom jer se, nakon što se Savana uputila prema kući, skinula u svoj bikini i nosila tange.

– Nosi bikini tange. Što je potpuno u redu, stalno ih nosim. Međutim, najpre je mene prozvala zbog kupaćeg kostima, a zatim se pokazala u još gorem… Ili je licemerka ili zapravo nije reč o tome što sam nosila – rekla je u videu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kupačiplaža
Komentari (0)
Dodaj komentar