Linije na zglobovima mogu otkriti koliko dugo ćete živeti i kakva će vas sudbina pratiti

Veruje se da su linije na dlanu osobe vrsta mape koja može mnogo toga reći o ličnosti i karakteru te osobe i ponekad čak i da predvidi njenu budućnost.

Vodoravne ili zakrivljene linije na unutrašnjoj strani zglobova, ispod šake, manje se spominju a kao i linije dlanova, ona i te kako otkrivaju mnogo.

Većina ljudi ima dve do tri linije na zglobu, a prva linija ili narukvica, označava razdoblje od 23 do 28 godina, druga od 46 do 56 i treća od 69 do 84, a četvrta predstavlja više od 84 godine života.

Prva linija

Ona je najvažnija i trebalo bi da bude jasna, neprekinuta i duboko definisana. Tada osoba može očekivati da će uživati u zdravlju i snazi. Ako je nejasna i slomljena, slabo definisana, tada se smatra da je osoba lošijeg zdravlja i da joj nisu „zvezde“ naklonjene.

Druga linija

Druga linija se koristi za procenu očekivanog bogatstva osobe. Ako je jasno definisana, ravna i neprekinuta, osoba će sigurno doživeti neko ogromno novčano blagostanje i sreću.

Treća linija

Treća predviđa moć i slavu. Ako je ravna i neprekinuta, vrlo je verovatno da će osoba tokom života biti veoma uticajna.

Četvrta linija

Ona je paralelna sa trećom i gleda se kao na neki dodatni bonus. Ako ste jedna od retkih osoba koje imaju tu liniju, ona vam osnažuje i učvršćuje sve ono što vam je predvidela treća linija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

linijarukazglob
Komentari (0)
Dodaj komentar