Lopov ušao u kuću 82-godišnja bake, ona ga prebila (video)

Jedan muškarac u Ročesteru, u američkoj saveznoj državi Njujork, provalio je u dom 82-godišnje bake. Nije završilo dobro – za njega.

Vili Marfi se u četvrtak uveče spremala za spavanje kada je neko počeo da joj lupa na vrata i moliti je da pozove hitnu pomoć, prenosi CNN. Ženi je to bilo sumnjivo te je odmah pozvala policiju i nije pustila muškarca u kuću, ali se on naljutio i provalio kroz vrata.

„Polumračno je, sama sam i stara. Ali pogodite šta, žilava sam“, rekla je starica pokazujući mišiće. „Odabrao je pogrešnu kuću u koju će provaliti.“

Marfijeva je, zapravo, nagrađivana bodibilderka, koja i u devetoj deceniji života svakodnevno vežba u lokalnoj teretani. Kako je baka ispričala, iskoristila je nekoliko kućnih predmeta kojima je napala 28-godišnjeg uljeza, počevši sa stolom.

Kaže da je razbila sto o njega, a zatim je nastavila da ga udara njegovim metalnim nogama. Nakon što je nekoliko puta skočila na njega, otrčala je u kuhinju, uzela bocu dečijeg šampona i muškarca isprskala po licu dok je pokušavao da ustane.

Ali ni tu nije završila sa kažnjavanjem lopova. Bakica je tada uzela metlu i još ga malo udarala. Kaže da je tada bio spreman da ode.

„Pokušavala sa da mu pomognem da izađe iz kuće, ali bio je pretežak. Nisam mogla ni da ga pomerim“, ispričala je Marfijeva, i dodala da je tada već stigla policija.

„Ležao je kada su stigli policajci. Tako sam ga dobro izlemala. Ozbiljna sam“, rekla je na kraju.

Muškarca je odvela hitna pomoć.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bakabodibilderkalopov
Komentari (0)
Dodaj komentar