Luđe od sapunice: Mladoženjina majka na venčanju otkrila šokantnu istinu o nevesti

Neverovatna priča, luđa od svake sapunice, stiže iz Kine, tačnije iz provincije Jiangsu. Na venčanju koje se održalo 31. marta dogodila se bizarna i nesvakidašnja situacija.

Jedna neimenovana žena je, naime, morala naprasno da prekine venčanje svog sina kada je na ruci njegove neveste ugledala dobro poznate mladež. Isti takav imala je njena davno izgubljena ćerka.

Kada je ugledala mladež pitala je nevestine roditelje da li su usvojili devojčicu pre više od 20 godina. Porodica je bila šokirana pitanjem jer ni ćerki nikada nisu otkrili pravu istinu, ali na kraju su priznali da su je pronašli pored puta kao bebu.

Mlada nije mogla da dođe sebi od šoka koji je doživela otkrivši istinu o svom detinjstvu, pravoj majci, ali i muškarcu za kog je trebalo da se uda. Iako je pomislila da joj je brat, na kraju se ispostavilo da srećom nisu u krvnom srodstvu jer je i on usvojen – odmah nakon što je ona nestala, prenosi The Sun.

Par se na kraju oženio.

Lokalni mediji su objavili da je majka godinama bezuspešno tražila izgubljenu ćerku, ali ne otkriva šta je dovelo do njihovog rastanka pre toliko godina.

Bilo kako bilo, ispalo je na kraju da je ta žena otišla da oženi usvojenoga sina, a sa svadbe se vratila s udatom biološkom ćerkom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nevestaporodicna tajnatajnavenčanje
Komentari (0)
Dodaj komentar