Majka iz pakla: Otišla na žurku i ostavila bebu samu da umre (foto)

Verfi Kudi, majka iz Velike Britanije, ostavila je svoju 20-mesečnu ćerku Asaju čak šest dana potpuno samu u stanu kako bi otišla da slavi 18. rođendan.

Taj slučaj je 2019. šokirao celu Britaniju, a Kudi, danas 19-godišnjakinja, izjasnila se krivom na sudu zbog ubistva iz nehata.

Majku iz pakla kamere su snimile kako napušta stan u Brajtonu 5. decembra, kada je bio njen 18.rođendan, a vratila se šest dana kasnije. Kudi je potom nazvala hitnu pomoć i vikala da dete ne može da probudi.

Devojčicu je hitna odvela u bolnicu, ali mogli su samo da konstatuju smrt bebe, prenosi 24sata.hr. Obdukcija je pokazala da je Asaja umrla od gladi, odnosno od posledica zanemarivanja. Bila je izgladnela i dehidrirana, a pre smrti, utvrđeno je da je imala i grip.

Socijalna služba, koja ju je smestila u stan u zgradi gde inače borave mame tinejdžerke nakon snimaka nadzornih kamera, obavestila je policiju koja je utvrdila da uopšte nije dolazila u zgradu šest dana, a daljom istragom pokazalo se da se Kudi pre povratka u stan zabavljala u klubovima u Londonu, Konvetriju i Solihalu.

Na ročištu krajem maja trebalo bi da bude izricanje presude.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebamajkasmrtvelika britanija
Komentari (0)
Dodaj komentar