Mama i ćerka ovako obučene došle u prodavnicu, umalo iz izbacili (foto)

Majka i ćerka iz Velike Britanije požalile su se na osoblje jedne prodavnice iz koje su hteli da ih izbace zbog odeće koje su nosile.

Šantel Hamfris (46) i njena 18-godišnja ćerka Izabela u nedelju su posetile supermarket Asda u Kentu, južno od Londona. Majka kaže da je bio vruć dan pa su obe nosile lagane majice. Ali kad su došle u prodavnicu, zaustavila ih je ženska osoba i tražila od njih da izađu.

„Rekla je da ono što nosimo nije dopušteno. Dodala je da je to zbog naših topića. Rekla sam da je to smešno“, izjavila je Šantel za britanski Sun. Otkrila je i da je ostala zaprepašćena kad je izašao menadžer i podržao kolegenicu, rekavši da bi ista pravila važila i da su u pitanju muškarci.

„Rekao je da je to porodična prodavnica i da ono što nosimo nije prikladno“, rekla je Šantel, dodavši da su bile zaprepašćene zbog njihovog zahteva.

„Još uvek sam u šoku. Kako može upoređivati“ dodala je majka koja čitavo iskustvo opisuje kao seksističko i uvredljivo.

Mami i ćerki je na kraju dopušteno da ostanu u prodavnici, ali Šantel kaže da su otišle i zarekle se da nikad više neće tamo kročiti.

„Razumemo da je toplo vreme pa neki naši kupci idu na plažu, međutim, zamolili bismo ih da razmišljaju i o drugim kupcima i oblače se prikladno prilikom kupovine“, stoji u saopštenju prodavnice Asda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cerkamamaodeća
Komentari (0)
Dodaj komentar