Mama iz pakla: Prodala novorođene blizance da kupi mobilni

Jedna novopečena mama iz Kine svoje tek rođene blizance prodala za 7.400 funti kako bi otplatila dugove s kreditnih kartica i kupila sebi novi mobilni telefon.

Dečake mlađe od dve nedelje prodala je u dve različite porodice koje žive 700 kilometara dalje od njenog rodnog grada, prenosi LADBible.

Ženu i njenog partnera policija je ubrzo uhapila, a bebe su date na taranje baki i deki.

Policija je otkrila da je žena koja se preziva Ma blizance rodila prošlog eptembra, a kako su bili rođeni prevremeno, smešteni su u inkubator. Njen partner, koji se preziva Wu, nije se pojavio u bolnici pa je Ma odlučila da decu proda strancima.

Kako prenosi kineski medij, majka je rekla da je to uradila jer je „bez prebijene pare i u velikim dugovima“, a da njena porodica nije želela da joj pomogne jer ne odobravaju što je zatrudnela pre braka.

Wu se navodno javio tek kad je saznao da je prodala decu kako bi zatražio svoj deo zarade i time otplatio kockarske dugove.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

blizancimajka
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • bambi

    Sta je brate vise sa ovim mladim mamicama vise? Npr. u Republici Srbiji nije bilo nikad vise nasilja prema zenama nego li od trenutka kad su izmislili akciju Stop nasilja prema zenama da bi se dodvorali evropejcima u integraciji. Od uvodjenje te akcije povlascene su sve sponzoruse dok su prave mlade majke ostecene skroz. Inace interesantno je da je zapravo broj nasilja zena nad bivsim muzevima znatno veci. Zene angazuju mnogobrojno intimne prijatelje, bracu, prijatelje, oceve i slicno, da bi vrsili fizicko nasilje i ucenu nad bivsim muzevima u cilju uzimanja novca. Inace glavni razlog je uvek taj sto drzava vrsi diskriminaciju time sto u 99% slucajeva decu dodeljuje majkama cak i u slucaju kad su narkomanke, alkoholocirake ili prostitutke. Mlade mamice su ukapirale jako brzo da shodno ovoj patologiji pravnog sistema mogu nad svojom tek rodjenom decom dobro da profitiraju preko alimentacione zarade koju pojedu sopstvenoj deci na jedan raspusteni zivot, zivot po kaficima, diskotekama, kockarnicama, dzipovima…. Otac je danas postao i otac i majka deci. Sramota za drzavu. Ovakav oblik diskriminacije ne postoji nigde u svetu. Vazno da je drzava omogucila LGBTovcima da se podvezuju psecim lancima i da razmenjuju pljuvacke na trgovima a o nasim bebama i deci nije prstom mrdnula da ih zastiti. Srbijo, sram da te bude. Nekada je Srbija bila zapravo prepoznatljiva u Evropi bas porodici i po tome koliko se trudi da na prvo mesto postavi upravo decu i porodicu, da zastiti majka, da oceve pozicionira kao odvazne i ponosne a danas. Ovo je ljudi, iskreno da vam kazem, odvratno.

    • Anonimni

      To je Vase iskustvo. Ima i vise nego sto mislite divnih mladih majki. Ali, svako govori iz svog iskustva. Ako se covek petljao sa sponzorusama, svuda vidi sponzoruse. Ako je okruzen normalnim zenama, zna kako umeju biti dobre majke.

    • Dzeli

      Evidentno ne volite ženski rod i zao mi je zbog toga. Nasilje nad ženama nije „poraslo“ već se više prijavljuje. Sve žene su u mojoj porodici trpele batine jer je razvod bio velika sramota. A majke dobijaju starateljstvo nad decom jer ti očevi nikada ne menjaju pelene niti hrane decu, pa čak ni sami sebi ne spremaju hranu, te su nesposobni da brinu o deci. Još nisam doživela da vidim muškarca koji brine o deci više nego majka i da posle ta „loša“ majka dobije starateljstvo. Deca nisu mutava a sudovi štite decu maksimalno. Takodje ne poznajem ženu koja može da udari muškarca a da isti ne ubije boga u njoj. Gledala sam modrice na svojoj majci, znam o čemu pričam.

  • Anonimni

    … bebe su date na staranje baki i deki…“(…“ a njena porodica nije željela da joj pomogne jer ne odobravaju što je zatrudnela pre braka“), ako joj je vjerovati na riječ… nije imala kud- a dječica imaju… koga, deku i baku?!