Mama se rasplakala zbog kritika na račun imena koje je dala bebi: “Okrutni ste“

Influenserka Lijana Džejd objavila je svoj emotivni odgovor jutjuberima koji ismevaju ime koje je dala svojoj bebi. U julu je najavila da će roditi dečaka, za kojeg je odabrala ime Koazy, koje se izgovara „kozi“, što na engleskom znači „udobno“.

„Naše dete se zove Koazy i znam da to nije ime za svakoga. Mi smo ga odabrali jer mu je bilo udobno u materici i nismo za njega čuli. Mnogi su mi još u trudnoći govorili da se beba očigledno udobno smestila u mom stomaku, što mi je potvrdilo da smo odabrali pravo ime“, rekla je uplakana Džejd.

@lianajadee

♬ original sound – Liana

Smatra da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali priznaje da su je pogodili brojni negativni komentari.

„Mislim da je to prilično okrutno. Kada bih odlučila da izrazim javno svoje mišljenje, vodila bih računa o tome o kome govorim i kako bi to moglo da utičem na druge ljude“, dodala je.

Inače, jutjuberi Met i Ebi nedavno su objavili novu epizodu svog podcasta, u kojoj su razgovarali o imenima za decu. To je bio povod da Džejd snimi video, koji je objavila na TikToku. Naime, iako par nije spomenuo ime Koazy, Džejd se prepoznala u njihovim riječima.

„Neka imena za decu stvarno su čudna. Iako mislite da su ljudi fleksibilniji po tom pitanju, biranje takvih imena moglo bi da bude crvena zastavica“, poručili su Met i Ebi, a prenosi Index.

Video koji je objavila Džejd sakupio je milione pregleda, a korisnici TikToka u odeljku za komentare su joj izrazili podršku i poručili da se ne obazire na zlonamerne ljude.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

deteimemama
Komentari (0)
Dodaj komentar