Mirka i Rodžer vole se već 19 godina, a jedan detalj iz njene prošlosti će vas izneneaditi

Rodžer Federer (37) poražen je u finalu Vimbldona od Novaka Đokovića posle maratonskog meča, a podršku sa tribina pružila mu je supruga Mirka Federer (41) koja slavnog Švajcarca bodri na skoro svim turnirima.

Ovaj ljubavni prati zanimljiva ljubavna priča i detalji koje su krili od svih.

Miroslava Vavrinec rođena je u Slovačkoj 1978. godine, a kada je imala dve godine, njeni roditelji su emigrirali u Švajcarsku. Kao tinejdžerka upoznala je Martinu Navratilovu koja ju je podstakla da počne da trenira tenis. Do 2002. godine je bila profesionalna teniserka. Okončala je karijeru zbog povrede stopala.

Slavnog tenisera Mirka je upoznala na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine, a nedugo zatim su uplovili u ljubavnu vezu. Međutim, Mirka je dugo krila veliku tajnu od tenisera.

Naime, u trenutku kada je upoznala Rodžera, bila je verena za bogatog arapskog sultana što je teniser tek kasnije saznao.

Ona je veridbu sa bogatim Arapinom raskinula kada je shvatila da se zaljubila u Federera.

Mirka i Rodžer su izgovorili sudbonosno „da“, a njihova ljubav krunisana je sa četvoro dece, devojčicama Milom i Šarlen i sinovima Leom i Lenijem.

Mirka je Rodžerov najverniji fan koji ga prati i bodri na svakom koraku, a teniser je prošle godine novinarima otkrio da mu je bitno da je njegova supruga uvek zadovoljna i da će igrati tenis dok njoj to ne bude smetalo.

„Kada Mirki dosadi da putuje, tad ću prestati“, rekao je tada.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Mirka FedererRodžer Federer
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • AA ( americki alah)

    dirnut sam do suza. Napustila je obrezanog milijardera, a mogla je tako lepo ziveti u zlatnom kavezu

  • Miša

    Kakav u sportu,takav i u zivotu.Dostojanstven.Svaka mu cast za sve sto je ucinio,velika licnost.I jesu dobar par.Neka im je srecno.

    • Sreća!

      Mišo, bravo za komentar!