Mislili da su usvojili devojčicu, a ona je bila žena koja je želela da ih ubije (foto)

Kristin Barnet i Majkl Barnet 2010. godine usvojili su Nataliju Grejs, rodom iz Ukrajine. Država Indijana je u međuvremenu okrivila roditelje za zanemarivanje Natalije jer su je ostavili u stanu u SAD-u i otišli u Kanadu zajedno sa svoja dva sina.

Međutim, Kristin je sada izašla u medije i ispričala svoju stranu priče. Tvrdi da su žrtve ona i Majkl. Kaže da su mislili da su pre devet godina usvojili 10 godina staru devojčicu, međutim, kasnije su im lekari rekli da je Natalija mnogo starija.

Na kraju su Barneti, koji su se u međuvremenu razveli, legalno Natalijine godine promenili u 22 i zatražili starateljstvo za ostalu decu, da bi nju na kraju ostavili samu. Osim toga, Kristin tvrdi da Natalija izgleda kao dete, ali da je utvrđeno da je odrasla osoba, ali patuljastog rasta i otkriva strahote sa kojima su se susretali tokom života sa „devojčicom“.

– Stajala je iznad nas dok smo spavali. Morali smo da sakrijemo sve oštre predmete. Mediji kažu da sam ja zlostavljala dete, ali ona nije dete. Natalija je žena. Doktori su potvrdili da je mentalno nestabilna. Iskakala je iz automobila u pokretu, a pokušala je da nas otruje izbeljivačem. Sve vreme nas je maltretirala i pretila je da će nas izbosti u snu – kaže Kristin.

Ispričala je da joj vrlo brzo posumnjala u Natalijine godine.

– Kad sam je kupala, primetila sam da ima stidne dlake, a trebalo je da ima šest godina. Bilo je očigledno da je starija – ispričala je Barnet i dodala da su primetili i da ima nešto drukčiji vokabular jer se izražavala mnogo zrelije od nekoga ko je tek krenuo u prvi razred. Osim toga, družila se sa starijima od sebe, a deca u školi su je nervirala.

Natalijino ponašanje se vremenom pogoršalo. Razmazivala je telesne tekućine po zidovima, čula glasove i pretila smrću ljudima. Tada je završila na psihijatrijskom lečenju i navodno priznala lekarima da je mnogo starija nego što se predstavlja. Bilo je to 2012.

U međuvremenu je porodica smestila Nataliju u iznajmljeni stan i pomogla oko svega. Čak su joj iznajmili drugi stan kad su je stanodavci iz prvog izbacili. Ipak, kasnije su se preselili u Kanadu i izgubili kontakt s Natalijom, koju ni policija ne može da pronađe.

U ovom bizarnom slučaju, međutim, i dalje je mnogo toga nejasno. Iako Kristin tvrdi da Natalija ima 22 godine u državnim dokumentima piše i dalje da je ona maloletna. Kristin i njezin muž se brane sa slobode.

Barneti veruju da je Natalija pronašla ‘novu porodicu’ pred kojom glumi dete.

Inače, cela ova priča podseća na scenario horor filma ‘Siroče’ iz 2009. u kojem bračni par takođe usvoji devojčicu za koju se kasnije otkrije da je 33-godišnja sociopatkinja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojčicausvajanjezena
Komentari (0)
Dodaj komentar