Mlada isekla tortu i briznula u plač, a odmah je došla i policija (video)

Šine Tamajo (26) i njen suprug Džon Čen (49) platili su oko 2.000 evra organizatorki venčanja koja je trebalo da se pobrine za hranu i dekoracije na njihovoj svadbi u jednom hotelu u filipinskom gradu Pasigu.

https://youtu.be/c1YMBD2MYII

Međutim, kad su svatovi nakon ceremonije došli na prijem, shvatili su da nema dovoljno hrane za sve goste i da je svadbena torta napravljena od stiropora.

Svatovi su zato morali da odu u restoran prekoputa da bi kupili testeninu, pirinač i ostalu hrane koju su doneli na svadbu. Mlada je bila očajna jer se ono što je trebalo da bude najlepši dan u njenom životu, pretvorilo u takvu katastrofu.

Kad je otkrila prevaru s tortom, očajna mlada sela je i počela da plače pred svim gostima. Bila je toliko uzrujana da se obratila policiji i tražila da uhapse organizatorku venčanja.

Kad su policajci došli na mesto događaja, potvrdili su da je torta zapravo samo komad stiropora prekriven glazurom i na licu mesta ispitali organizatorku venčanja Krisu Kananea. Ubrzo su je uhapsili, ali i pustili na slobodu. Rekli su da je istraga o prevari na venčanju u toku i da će po njenom završetku biti podignuta optužnica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mladatortavenčanje
Komentari (0)
Dodaj komentar