Mladenci najviše žale zbog ovih pet troškova na venčanju

Nakon što venčanje prođe, mnogi mladenci zažale što su „bacili novac“ na neke stvari. Međutim, kada se nalazite usred planiranja jednog od najposebnijih dana u svom životu, svaki detalj vam je bitan, a svaki trošak opravdan i nužan.

Često, tek danima nakon velikog dana shvate da su troškovi mogli biti značajno manji, a ovo su troškovi koje najčešće novopečeni bračni parovi žale.

1. Cveće

„Naše cveće je koštalo 3.600 dolara. To za neke možda nije mnogo, ali na kraju se sve sabira. Iako je cveće bilo prelepo, da ga nismo poklonili bukvalno bi bilo bačeno u smeće“, prisetila se jedna 29-godišnja nevesta.

2. Izvikani fotograf

„Trebalo je da dobro razmislimo pre konačne odluke, ali mislili smo da ne možemo da pogrešimo ako odaberemo nagrađivanog fotografa. Međutim, njegov kreativni izražaj jednostavno nije bio u skladu s onim što smo želeli. Trebalo je da više proučimo njegov portfolio i razgovaramo o onome šta smo zamislili. Sada mislim da smo mogli da pronađemo fleksibilnijeg fotografa koji bi bio spremniji da prihvati naše ideje i to za razumniju cenu“, priznala je nevesta po imenu Debi.

3. Tradicionalna venčanica

„Gledajući unazad, volela bih da nisam potrošila novac na tradicionalnu venčanicu, već na jednostavnu haljinu koju bi mogla da obučem i nekom drugom prilikom“, zaključila je mlada.

4. Dekoracije

Jedna nevesta kaže da su najviše novca „bacili“ na dekoracije koje su nakon venčanja potpuno neupotrebive i da sada samo zauzimaju prostor u njihovom podrumu.

5. Lokacija

„Koliko god lep i neverovatan bio dan našeg venčanja, sada bismo oboje voleli da nismo toliko novca potrošili na lokaciju na kojoj se odvijala proslava. Bilo bi nam draže taj novac potrošiti na medeni mesec“, priznaje jedan mladoženja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

troškovivenčanje
Komentari (0)
Dodaj komentar