Mladoženja je nevestu ostavio pred oltarom, a onda je njena mama uradila nešto predivno (video)

Teško je zamisliti gori scenario na dan venčanja za nevestu od toga da je mladoženja ostavi pred oltarom, ali upravo to se dogodilo Duan Kvin iz Sakramenta u Kaliforniji.

Naime, nekoliko dana pre same ceremonije verenik je ostavio, a sve je već bilo naručeno. Duan je nameravala da se uda u luksuznom hotelu, koji im je organizaciju luksuzne ceremonije naplatio oko 33.000 evra.

Ali, manje od sedam dana pre venčanja verenik joj je otkrio kako zapravo želi da odustane od svega.

Ovo je, naravno, bila strašna vest. Duan je bila u šoku, trebalo joj je nekoliko dana da odluči šta će da uradi. Bila je duboko povređena i postiđena zbog odbeglog mladoženje. Ipak, njena je mama Kari odlučila da uradi nešto sjajno.

Odlučila je da iskoristi otkazano venčanje kao priliku da pomogne beskućnicima.

Kad je razmislila malo o svemu, uvidela je da ipak iz svega može izvući nešto dobro. Jer ceremoniju i sve oko organizacije su već platili i naručili pa novac nisu mogli dobiti nazad.

– Osetila sam duboku bol zbog ćerke, slomilo mi se srce. Ali uvidela sam da iz svega možemo izvući i nešto dobro – naglasila je nevestina majka.

Kari je odlučila da će izvući najbolje iz loše situacije i pozvala je beskućnike da pojedu što više hrane koju je trebalo da jedu zvanice na venčanju.

Ali sama nevesta nije se pojavila na gozbi, jer to joj je, kako je priznala, bilo previše traumatično.

Na događaju se pojavila masa ljudi, beskućnici su krenuli da pristižu i sve se na kraju pojelo. Ljudi su bili ganuti situacijom.

Jedan čovek, Rašad Abdulah, koji je doveo svoju ženu i petoro dece, rekao je:

– Kada prolaziš kroz teško razdoblje i borbu, da izađeš i radiš nešto drugačije i sa svojom porodicom, to je zaista bio blagoslov.

Njegova supruga Erika takođe je bila zahvalna porodici.

– Izgubiti nešto tako važno za sebe i onda to dati nekom drugom je stvarno davanje, stvarno ljubazno – iskrena je bila.

Otmeni meni, koji se sastojao od lososa, predjela, salate, njoka i karfiola, pripremljen je s očekivanjem da će se nahraniti 120 gostiju. Još jedan “problem“ bio je i medeni mjesec, koji su uplatili u Belizeu – to su pak preuredili kako bi bilo klasično putovanje za majku i ćerku, piše Your Tango, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bnevestavenčanje
Komentari (0)
Dodaj komentar