Monstruozno: NEZAPAMĆEN snimak nasilja u Inđiji (uznemirujući video)

Mladić je napao nemoćnog starca u Inđiji i objavio snimak na društvenim mrežama. Prvo mu je pretio, a zatim ga i udario. Pogledajte:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

indjijanasilje
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ti nemaš pojma to nije ulica, ako nisi iz Inđije onda ne komentarisi. Čovek možda ima problema a ona neka udri nekog jačeg, njega bi ja u za tvog. Đubre jedno udara stara. SRAMOTA

  • Anonimni

    čekaj vi branite dečka klošara koji ima 16 ili 17 godina i zlostavlja ljude? kakve veze ima i da je čovek vršio nuždi, kakve veze ima on sa tim? je l njemu naškodio? NE. prema tome molim vas.

  • Anonimni

    Hajde prvo pogledajte video pa komentarišite. Dečko je išao ulicom, a matora pijanica vrši nuždu tik uz ivicu staze. To je po zakonu kažnjivo, dakle pitanje je gde je tu policija?

    • Anonimni

      Anonimni, I da je vrsio nuzdu ovaj starac, ovo sto je ovaj moron debilski uradio je van svake humanosti.

    • Zoran

      Jel se ti zajebavaš?

    • Balkan

      Ala ti je dobar vid, ja da sam na tvome mestu otisao bih do ocnog lekara radi provere, ja ni sa naocarima ne vidim da covek vrsi nuzdu????? ili sam ja od onih neobavestenih pa mi se zamracio vid i nista ne vidim. Tog bilmeza bih na prinudni rad da cisti po ulici i parkovima mesec dana, ne bi mu palo na pamet da bilo koga maltretra samo zato sto mu se cefne. Posto je snimao to je namerno uradio kako bi se hvalio svojim uspehom.

  • Anonimni

    Koliko moras da budes bolestan da bi OVO uradio? Pa ako je objavio na Instagramu znaci da mu se zna i profil a samim tim i ime. Ovo je tako jadno i bedno! Sramota! S.G.

  • Anonimni

    Monstrum,to treba samo u ludnicu.Stari ljudi nemogu ono svog malo skromnog životaa od tih naduvanih nasilnika živeti.Pitam se dali to nasilničko đubre isto se ponaša sa svojim roditeljima.Jako žalosno,ponaša se kao hijena.Teška nasilnička seljačina.Jako mi je žao tog nesrećnog starog čoveka.