Muškarac odbio da trudnici ustupi mesto u autobusu, a razlog šokirao mnoge

Jednu umornu trudnicu sopstveni suprug osudio je zbog „neprimerenog“ načina na koji se ponela prema muškarcu koji je odbio da joj ustupi mesto u autobusu.

U objavi na Reditu žena, koja je u osmom mesecu trudnoće, objasnila je da svakodnevno na posao ide javnim prevozom, najčešće autobusom. Često su, kaže, u to vreme sva mesta u autobusu zauzeta, ali joj ljudi obično sami prepuste svoja mesta.

Nedavno je, priča, ušla i odmah ugledala prazno mesto. „Krenula sam da sednem, ali je na sedištu pored sedeo muškarac u odelu, s rukom na praznom sedištu. Zamolila sam ga da pomeri ruku kako bih mogla da sednem, ali on je rekao da je mesto zauzeto“, napisala je u objavi koju je preneo Miror.

Kad ga je pitala kako je mesto zauzeto, on joj je rekao da odmara svoju ruku. Rekla mu je da je umorna i ponovo zamolila da pomri ruku kako bi mogla da sedne, ali on je ponovo odbio i rekao joj da „njena trudnoća nije njegov problem.“

„Tad mi je bilo već dosta, leđa su me ubijala pa sam mu jednostavno sela na ruku!“

Muškarac se tada preplašio i pokušao brzo maknuti ruku, vičući na nju da je nepristojna.

„Krenula sam da se svađam s njim, ali onda je on odustao i komentarisao da mi je postupak neprimeren i bez poštovanja. Svi su gledali u mene, ali ja sam samo sedela i pomalo osećala stid“, objasnila je. Kada je stigla kući, ispričala je svom suprugu šta se dogodilo, a on joj je rekao da se „zaista ponela neprimereno“

„Kaže mi da sam se pogrešila i da je to bilo potpuno neprikladno, uprkos tome što sam rekla da sam umorna od stajanja i da stvarno moram da sednem“, zaključila je.

Korisnici Redita brzo su je uverili da uopšte nije pogrešila i mnogima je to bilo prilično smešno, a jedna je osoba rekla: „Ne mogu da verujem da si ukrala mesto njegovoj jedinoj ljubavnici!“

„Nisam trudna i uradila bih isto. Šta, dođavola, on misli; da može da uskrati osobi mesto za koje je platila?“, dodala je druga korisnica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

autobusputniktrudnica
Komentari (0)
Dodaj komentar