Muškarci odlučili: Ovo je 10 odevnih predmeta u kojima su im dame najprivlačnije

Ima tu svega, od očekivanih haltera i brazilskih čipkastih gaćica, do košulje na kopčanje, ali i suknje koja je duga gotovo do kolena. Ali ima usku formu, koja naglašava siluetu.

1. Košulja
Ovaj je komad vrlo praktičan, moda ga voli, dolazi u raznim stilskim formulama. Ali i njima se sviđa, košulja je seksi za čak 72 % muškaraca.

2. Štikle
Čak 91 posto muškaraca izjavilo je da je to najseksi obuća za žene. Ipak, ako žena ne zna da hoda u njima ili je potpetica preterano visoka, odbiće više od polovice njih.

3. Halteri
Nekada su to bili držači za hulaopke bez elastičnih vlakana, a danas imaju više estetsku funkciju, koju obožava čak 87 % muškaraca.

4. Bela potkošulja/majica
Radi se o jednostavnom komadu, koji na ženi voli da vidi čak 25 odsto muškaraca. Ovaj bazičan komad deo je kolekcija muškog donjeg veša, a u ženskoj varijanti zna da bude i prozirna.

5. Otvorena leđa
Iako je dekolte prvi na umu kad je reč o izazovnim haljinama, čak 87 % muškaraca voli da vidi ženina leđa u nekoj atraktivnoj kreaciji. Smatraju da je to elegantno, a opet seksi.

6. Helanke i trenerke
Muškarci smatraju da žena deluje na način da se nije previše brinula o sebi i da tako izgleda u prirodnom izdanju. Osim toga, helanke ističu noge i zadnjicu, stoga je jasno zašto im se to sviđa.

7. Crvena haljina
Haljinu na ženi voli da vidi  čak 71% muškaraca, a kad je reč o boji, idealna je ona crvena. Čak dve trećine muškaraca voli u toj boji da vidi ženu.

8. Brazilske gaćice
Smatra se da su im najdraže tange, ali većini se sviđaju gaćice brazilskog stila. U igri su sve, od pamučnih i šarenih do seksi čipkastih.

9. Pencil suknja
Vlada stereotip da su muškarcima najdraži minići, ali čak 60 odsto preferira suknje koje su do oko 10 cm iznad koljena. To lepo otkriva noge, ali nije preterano. Vole pencil kroj, odnosno onaj koji naglašava siluetu tela.

10. Uske farmerke
Ove farmerke su u modi već godinama, iako svako malo prevladavaju one široke. Ipak, skinny jeans vole i žene, ali i muškarci, očito im se piše odlična modna karijera, prenosi 24.sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškarciodevanje
Komentari (0)
Dodaj komentar